Sopotnik v (post)delovno popoldne je tokrat prof. dr. Uroš Ahčan. Od leta 2008 je predstojnik Kliničnega oddelka za plastično, rekonstruktivno in estetsko kirurgijo UKC v Ljubljani. Je redni profesor na medicinski fakulteti v Ljubljani in predsednik Slovenskega združenja plastičnih, rekonstrukcijskih in estetskih kirurgov.

Prof. dr. Uroš Ahčan, predstojnik Kliničnega oddelka za plastično, rekonstruktivno in estetsko kirurgijo UKC v Ljubljani

“Imel sem izjemne učitelje v Ljubljani. Tudi zdaj, če izkoristimo slovensko majhnost in se povežemo s podjetniki, lahko pri nas dosežemo ogromno.”

Sopotnik v (post)delovno popoldne je bil prof. dr. Uroš Ahčan. Od leta 2008 je predstojnik Kliničnega oddelka za plastično, rekonstruktivno in estetsko kirurgijo UKC v Ljubljani. Je redni profesor na medicinski fakulteti v Ljubljani in predsednik Slovenskega združenja plastičnih, rekonstrukcijskih in estetskih kirurgov.

“Znam uživati v majhnih stvareh, to pride z modrostjo. Svoj življenjski krog sem že odtekel, dosegel sem to, kar sem si želel doseči.”

Danila Hradil Kuplen