V novi seriji oddaj Up predstavljamo tiste, ki si upajo in ki so iz startupov razvili uspešno podjetje.

Prvi gost je Anže Miklavec, soustanovitelj podjetja Equa d. o. o., ki ga poznamo zaradi ličnih eko steklenic. Svetovno javnost pa so navdušili na platformi Kickstarter s skodelico v obliki kozjega roga Goat Mug. Podjetje sta ustanovila skupaj s partnerko Stello Korošec, danes zaposluje okoli 40 sodelavcev.

Soustanovitelj podjetja Equa o tem, kako oblikovati inovativne izdelke in kako nagovoriti globalni trg

V novi seriji oddaj Up predstavljamo tiste, ki si upajo in ki so iz start upov razvili uspešno podjetje. Strokovni sodelavec in sovoditelj oddaje je Mic Melanšek, soustanovitelj in kreativni direktor Hooray Studios. Skupaj z Anjo Hlača Ferjančič bosta gostila zanimive mlade upe, ki so iz zagonskih podjetji ustvarili uspešnice.

Prvi gost je Anže Miklavec, soustanovitelj podjetja Equa d.o.o., ki ga poznamo zaradi ličnih eko steklenic. Svetovno javnost pa so navdušili na platformi Kickstarter s skodelico v obliki kozjega roga Goat Mug. Podjetje sta ustanovila skupaj s partnerko Stello Korošec, danes zaposluje okoli 40 sodelavcev.

"Najlažje se je stvari igrati, najtežje jih je zaključiti. Vsi imamo ideje. Vsi znamo nekaj narediti. Pomembno pa je, da znamo stvari pripeljati do konca, jih do konca optimizirati in najti pravo pozicioniranje na trgu." - Anže Miklavec

Anja Hlača Ferjančič