Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Športna zgodba

4774 epizod

4774 epizod27. 6. 2022

Slalom na divjih vodah

V ponedeljkovem jutru ponudimo utrinek z domače tekme svetovnega pokala slalomistov na divjih vodah, kjer je bil na domači progi v ospredju olimpijski prvak Benjamin Savšek.


26. 6. 2022

Košarka

Slovenska košarkarska reprezentanca je pred pomembnima tekmama v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo odigrala pripravljalno tekmo v Trstu. Na tekmi z Italjani sta po finalu evropskega prvenstva v Carigradu prvič na igrišču moči združila Goran Dragič in Luka Dončič. Zvezdniški utrinek iz Trsta ujamete v jutranji športni zgodbi.


25. 6. 2022

Gorsko kolesarstvo

Na Pohorju so ta konec tedna zbrtani najboljši evropski gorski kolesarji. Hribi nad Mariborom so že vrsto let raj za gorske kolesarje, v zadnjih letih so uspeli premostiti tudi organizacijske ovire ne samo za tekmovalni ampak tudi rekreativni del ponudbe.


20. 6. 2022

Kolesarstvo

V ponedeljkovem jutru bomo postregli z zanimivostmi ob koncu kolesarske dirke po Sloveniji.


19. 6. 2022

Športna gimnastika

Koper gosti svetovni pokal v športni gimnastiki, generalko slovenskih telovadcev pred vrhunci sezone. Utrinek z domače tekme svetovnega pokala ujamete v nedeljskem jutru.


18. 6. 2022

Kolesarska dika po Sloveniji

Kolesarje na dirki po Sloveniji čaka kraljevska etapa z vzponom na Veliko planino. Uvod v pester dan z vrhuncem letošnje dirke po slovenskih cestah bomo ponudili v jutranji športni zgodbi na Valu 202.


16. 6. 2022

Šport

Šport je radijski sopotnik Vala 202, na katerem smo v preteklosti ujeli številne podvige slovenskega športa. V teh dneh je pozornost usmerjena na kolesarsko dirko po Sloveniji, ki je ena največjih vsakoletnih športnih prireditev pri nas. Športni utrinek na praznični četrtek ujamete v jutru na Valu 202.


13. 6. 2022

Kolesarstvo

Končala se je ena od generalk za kolesarski vrhunec sezone. Konec dirke po Dauphineji sovpada s skorajšnjim začetkom dirke po Sloveniji, kjer bo osrednji favorit Tadej Pogačar. Kolesarski utrinek ujamete v jutranji športni zgodbi.


12. 6. 2022

Maraton Franja

Največja kolesarska športno rekreativna prireditev pri nas maraton Franja znova združuje privržence kolesarskega športa po slovenskih cestah. Utrinek ob začetku kolesarskega vrveža ponudimo v jutranji športni zgodbi.


11. 6. 2022

Slalom na divjih vodah

Slalomisti na divjih vodah se merijo na brzicah Vltave v Pragi. Utrinek iz prestolnice Prage, ki je stalnica v programu svetovnega pokala ponudimo v jutranji športni zgodbi.


10. 6. 2022

Odbojka

Slovenska odbojkarska reprezentanca je odigrala drugo tekmo letošnje lige narodov. Posebno zato, ker je bila to tekma z vodilno reprezentanco svetovne lestvice pred polnimi tribunami brazilskih navijačev. Utrinek ujamete v jutranji športni zgodbi.


9. 6. 2022

Kolesarstvo

Tradicionalna generalka pred osrednjo kolesarsko dirko sezone je kriterij Dauphine. V francoski provinci se je pred gorskim zaključkom razpletla vožnja na čas. V jutranji športni zgodbi ponudimo zanimivosti s prizorišča.


5. 6. 2022

Beograd

V jutranji športni zgodbi orišermo zakulisje finala jadranske košarkarske lige, v kateri Slovenci nismo imeli svojih klubov, sodniški pridih pa je poskrbel za precej negodovanja specifične športne kulture, ki jo bodo zanesljivo v Beogradu občutili tudi slovenski nogometaši.


4. 6. 2022

Košarka film

V jutranji športni zgodbi strnemo vtise po premieri filmske uprizoritve naslova evropskih košarkarskakih prvakov.


3. 6. 2022

Nogomet

Slovenska nogometna reprezentanca je pred natanko tridesetimi leti odigrala svojo prvo tekmo. 30 let pozneje boste zjutraj ujeli začetek sezone lige narodov po tekmi s Švedsko.


1. 6. 2022

Tenis v Parizu

Zanimivosti, analize, družbeni vidiki športnega dogajanja.


29. 5. 2022

Športni Pariz

Redko se zgodi, da kakšno mesto gosti dva zares velika športna dogodka hkrati. Letos se finale nogometne lige prvakov ujema z odprtim teniškim prvenstvom Francije v Parizu. Utrinek iz francoske prestolnice ujamete v jutranji športni zgodbi.


28. 5. 2022

Kolesarska dirka po Italiji

V jutranji športni zgodbi se pomudimo pri kolesarski dirki po Italiji, ki je znova zavila na slovenske ceste.


27. 5. 2022

Liga NBA

V jutru na Valu 202 povzamemo zanimivosti po peti morebiti odločilni tekmi finalne serije zahodne konference v košarkarski ligi NBA.


25. 5. 2022

Košarka

V Dallasu se je končala četrta tekma konferenčnega finala zahodne konference. Po morebitni zadnji tekmi Luke Dončiča v letošnji sezoni lige NBA spregovorimo v jutranji športni zgodbi.


Več epizod
Domov V živo Podkasti Spored Kontakt