Na evropskem nogometnem prvenstvu so znani vsi polfinalisti. To so Italija, Španija, Danska in Anglija. Vse reprezentance so celoten skupinski del igrale doma in tako potovale manj kot mnoge druge ekipe. Je to vplivalo na njihov dosedanji uspeh? V tokratni epizodi podkasta Žoga je okrogla tudi o italijanskem moštvenem duhu, španski psihologiji enajstmetrovk, danski evforični raznovrstnosti in angleškem vedno glasnejšem upanju na veliko lovoriko. Principe v igri vseh polfinalistov analizira strokovni gost, pomočnik trenerja pri ljubljanskem Bravu Aleš Arnol. Ob voditelju Aljažu Golčerju sta gosta še nogometna novinarja Boštjan Janežič in Jože Pepevnik.

Polfinalisti Eura so Italija, Španija, Danska in Anglija. Vse reprezentance so celoten skupinski del igrale doma in tako potovale manj kot mnoge druge ekipe. Je to vplivalo na njihov dosedanji uspeh?

Na evropskem nogometnem prvenstvu sta polfinalna para Italija - Španija in Anglija - Danska. Vse štiri reprezentance so imele v skupinskem delu prednost domačega terena. V tokratni epizodi podkasta Žoga je okrogla tudi o italijanskem moštvenem duhu, španski psihologiji enajstmetrovk, danski evforični raznovrstnosti in angleškem vedno glasnejšem upanju na veliko lovoriko. Principe v igri vseh polfinalistov analizira strokovni gost, pomočnik trenerja pri ljubljanskem Bravu Aleš Arnol. Ob voditelju Aljažu Golčerju sta gosta še nogometna novinarja Boštjan Janežič in Jože Pepevnik.

Aljaž Golčer, Boštjan Janežič, Jože Pepevnik