Dvojec freekind., ki ga sestavljata pianistka in vokalistka Sara Ester Gredelj ter bobnarka Nina Korošak Serčič, v Noticah gostimo že tretjič. Z novo skladbo, ki ji v letošnjem letu sledi tudi studijski album: "Študij džeza v Gradcu sva končali, zato se od marca zdaj prvič lahko popolnoma posvetiva temu najinemu projektu."

Vizualizacija sveta oziroma življenja, ki bi si ga želeli

Dvojec freekind., ki ga sestavljata pianistka in vokalistka Sara Ester Gredelj ter bobnarka Nina Korošak Serčič, v Noticah gostimo že tretjič. Z novo skladbo, ki ji v letošnjem letu sledi tudi studijski album: "Študij džeza v Gradcu sva končali, zato se od marca zdaj prvič lahko popolnoma posvetiva temu najinemu projektu."

"Želiva najti svoj zvok in prostor. Sva v procesu, veva, kje želiva biti, in ko sam sebe spoznavaš in gradiš na sebi in glasbi, se to razvije. Je življenjski proces, tako kot je razvoj samega sebe, je tudi razvoj umetniškega ustvarjanja. Poleg tega je pomembna tudi kreativna samozavest, ki je ločena od tebe kot človeka in pomeni zaupanje v svoje ideje."

Neja Jerant