Leila Aleksandra je pesnica, filmska producentka in publicistka, ki v Notice prihaja že drugič. Z novo skladbo Sanjam, v kateri združuje pop, neo soul, ritem in blues.

"Po duši sem najbolj poet, zdaj to sposobnost cenim."

Leila Aleksandra je pesnica, filmska producentka in publicistka, ki v Notice prihaja že drugič. Z novo skladbo Sanje, v kateri združuje pop, neo soul, ritem in blues: "Gre za zanimivo pesem, ki je začela nastajati, ko sem želela biti zaljubljena. In kmalu za tem sem spoznala osebo, v katero sem se zaljubila, in sanje so se uresničile. Pozneje je besedilo dobilo širšo globino, tudi zaradi razdalj, ki smo jih doživeli najprej med pandemijo, poleg tega se je ustvarila široka dualnost v družbi. Mi pa vsi hrepenimo po ljubezni, čistosti, ne le med dvema človekoma, ampak širše."

"Skladba je izšla na dan poezije, saj v njej besedilo prevlada nad sliko. Včasih je to dovolj, zato je na Youtubu objavljeno le besedilo v angleškem prevodu. Najboljšo prijateljico imam v Rusiji in se že nekaj časa meniva, da se vidiva, pa se kar ne more zgoditi. S prevodom sem želela njej in prijateljem širše po svetu, ki nimamo vpliva na te velike stvari, približati skladbo. Mi bi se le želeli dobiti na kavi in skrbeti drug za drugega."

 

Neja Jerant