Mala malca je nazaj! Vesela sva, da se nama na Valu 202 po prvi epizodi niso zahvalili za sodelovanje in da lahko nadaljujeva. Tokrat se podajava v svet vplivnežev. Skupaj z mega simpatičnim Nikom Škrlecem, prvim gostom Male malce ever, skušava odgovoriti na vprašanje, kdo je ok vplivnež in kdo ne. No, na to skušava odgovoriti Peter in Nik, Žiga je o vsem skupaj modro tiho. Se bo pa X razgovoril o eni prvih domačih vplivnic po imenu Ita Rina. O svetovno znani igralki slovenskih korenin, ki je zavrnila celo Hollywood. Ja, Mala malca tudi tokrat prinaša prašne, neznane in izjemno zanimive trenutke, ki smo jih razpihali, obudili ter ponudili mulcem. In njihovim staršem. Hvala, da nas poslušate, nas priporočate, nas všečkate in nam sledite. Naj živi 2022!

Spoznavanje ljudi, predmetov, dogodkov, krajev, dosežkov in presežkov, ki še vedno vplivajo na naš vsakdan

Mala malca je nazaj! Vesela sva, da se nama na Valu 202 po prvi epizodi niso zahvalili za sodelovanje in da lahko nadaljujeva. Tokrat se podajava v svet vplivnežev. Skupaj z mega simpatičnim Nikom Škrlecem, prvim gostom Male malce ever, skušava odgovoriti na vprašanje, kdo je ok vplivnež in kdo ne. No, na to skušava odgovoriti Peter in Nik, Žiga je o vsem skupaj modro tiho. Se bo pa X razgovoril o eni prvih domačih vplivnic po imenu Ita Rina. O svetovno znani igralki slovenskih korenin, ki je zavrnila celo Hollywood.

Ja, Mala malca tudi tokrat prinaša prašne, neznane in izjemno zanimive trenutke, ki smo jih razpihali, obudili ter ponudili mulcem. In njihovim staršem.
Hvala, da nas poslušate, nas priporočate, nas všečkate in nam sledite. Naj živi 2022!

Peter in Žiga

Val 202