Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja


Ne karaoke, živooke. Izstopajoči vokalisti, znani napevi, rahlo drugačen hišni band in nekoliko poseben voditeljski par. Jutranja zabava v živo in zagotovljeno celodnevno prepevanje slišanih skladb.


23. 12. 2021

S09E03: Alenka, Jure, Patricija, Lucija, Teja in Ladybugz ter Tokac

Abrahamovske skladbe pojejo Alenka, Jure, Patricija, Teja, Lucija ter Nastja, Katja in Ana (trio Ladybugz), ki so se prijavili na poziv. In res lépo pojejo. V vlogi posebnega gosta pa Tokac, ki obožuje sveto noč.


22. 12. 2021

Živooke S09E02: IMPROoke

Drugi dan devete sezone Živook je bil poseben. V Improokah so (po sili razmer) sodelovali Igor Bračič, Hamo in Rudi. O vodi v obliki dežja, kratkem stiku na mešalni mizi, oglaševalcih ter o frizurah vidnih Slovencev. Dogodek, kot ga še ni bilo!


21. 12. 2021

Živooke S09E01: Nina, Ajda, Damjan ter Karin Zemljič

Abrahamovske skladbe pojejo Nina, Ajda in Damjan, ki so se prijavili na poziv. In res lépo pojejo. V vlogi posebne gostje pa Karin Zemljič, ki bo rdeči niti Živook dodala še dodaten odtenek rdeče.


24. 06. 2021

Živooke S08E03: Tomaž Domicelj, Oto Pestner in Maja Založnik

Ko je praznik, je praznik za vse. Samo enkrat je 30-letnica naše države! Od 22. do 24. junija Miha in Andrej gostita Festival fejst domoljubnih pesmi. Vsako jutro z najbolj domoljubnim hišnim bendom ­– zakladnica pesmi, zapečenih v kolektivnem spominu slovenskega naroda sinov, hčera in širše. Nismo majhni, ker smo ponosni. Zadnji dan so nastopili Tomaž Domicelj, Oto Pestner, Maja Založnik in Rok Golob.


23. 06. 2021

Živooke S08E02: Tina Marinšek in Tine Matjašič

Ko je praznik, je praznik za vse. Samo enkrat je 30-letnica naše države! Od 22. do 24. junija Miha in Andrej gostita Festival fejst domoljubnih pesmi. Vsako jutro z najbolj domoljubnim hišnim bendom ­– zakladnica pesmi, zapečenih v kolektivnem spominu slovenskega naroda sinov, hčera in širše. Nismo majhni, ker smo ponosni. Drugi dan nastopata Tine Matjašič (Alo!Stari) in Tina Marinšek.


22. 06. 2021

Živooke S08E01: Hamo in Jadranka Juras

Ko je praznik, je praznik za vse. Samo enkrat je 30-letnica naše države! Od 22. do 24. junija Miha in Andrej gostita Festival fejst domoljubnih pesmi. Vsako jutro z najbolj domoljubnim hišnim bendom ­– zakladnica pesmi, zapečenih v kolektivnem spominu slovenskega naroda sinov, hčera in širše. Nismo majhni, ker smo ponosni. Prvi dan sta nastopila Hamo in Jadranka Juras.


24. 12. 2020

Živooke S07E03: Bojan Cvjetićanin in Maša Bogataj

Tretja in zadnja epizoda najbolj priljubljene glasbene zabave v živo. V vlogi hišnega benda Pijammies, ki se mu vsako jutro pridružuje nov pevski par. Tretji in zadnji dan sta to Bojan Cvjetićanin, pevec zasedbe Joker Out, ter Maša Bogataj iz skupine Masharik.


23. 12. 2020

Živooke S07E02: Urban Lutman in Ursula

Nova sezona najbolj priljubljene glasbene zabave živo. V vlogi hišnega benda tokrat Pijammies, ki se mu bo vsako jutro pridružil nov pevski par. Drugi dan sta to Urban Lutman in Ursula. Celodnevno prepevanje slišanih skladb zagotovljeno.


22. 12. 2020

Živooke S07E01: Saška in Tschimy

Sedma sezona najbolj priljubljene glasbene zabave živo. V vlogi hišnega benda tokrat Pijammies, ki se mu bo vsako jutro pridružil nov pevski par. Celodnevno prepevanje slišanih skladb zagotovljeno!


20. 12. 2019

Živooke S06E03: Tomislav Jovanović - Tokac in Gregor Strasbergar

Nikoli jih ne bomo pozabili, dokler smo mi živi! V novi sezoni z glasbeniki v živo obujamo spomin na glasbene legende. V šesti sezoni sodelujejo: Maja Predatoria (Cherry Wine) in Manca Trampuš (Koala Voice), Urban Lutman (Batista Cadillac) in Ana Soklič, Gregor Strasbergar (MRFY) in Tomislav Jovanović – Tokac (Dan D)


19. 12. 2019

Živooke S06E02: Manca Trampuš in Maja Predatoria

NIKOLI jih ne bomo pozabili, dokler smo MI živi! Živooke se poklanjajo zimzelenim skladbam, ki so zasidrane globoko v kolektivno zavest. Drugi dan sta nastopali Manca Trampuš (Koala Voice) in Maja Predatoria (Cherry Wine). Na sporedu so bile skladbe Janis Joplin, Amy Winehouse in zasedbe Nirvana.


18. 12. 2019

Živooke S06E01: Ana Soklič in Urban Lutman

Nikoli jih ne bomo pozabili, dokler smo mi živi! V novi sezoni z glasbeniki v živo obujamo spomin na glasbene legende. Prva epizoda: Ana Soklič in Urban Lutman (Batista Cadillac) pojeta Marvina Gaya in Nino Simone.


14. 06. 2019

Živooke S05

Peta sezona najbolj priljubljenega pevskega netekmovanja se poklanja ženskam. Tistim, ki pišejo in tistim, ki pojejo. Nastopajo: Jadranka Juras, Maja Keuc in Okustični.


13. 06. 2019

Instaoke, zadnji dan

Prav posebna in prav poletna različica priljubljenih Živook [TM], v kateri nastopajo pripadniki generacije, ki živi digitalno, a poje analogno.


12. 06. 2019

Instaoke, dan prvi

Posebna poletna različica priljubljenih Živook [TM], v kateri nastopajo pripadniki generacije, ki živi digitalno, a poje analogno.


21. 12. 2018

S04E03 Maraaya & Jazzilaz in Okustični

Pri Mihi in Andreju zapeli Here For You in (You Make Me Feel Like) A Natural Woman. Prazniki so tu. Mize se zopet šibijo pod težo domačih dobrot, iz toplih domov se sliši prešerni smeh, poleg lično okrašene jelke pa je vse pripravljeno za ples. Za glasbo poskrbijo Živooke. V četrti sezoni sodelujejo Gregor Budal in Seku M. Conde, Nuška Drašček in Rok Ferengja ter Maraaya & Jazzilaz in Okustični.


20. 12. 2018

S04E02 Nuška Drašček in Rok Ferengja

Pri Mihi in Andreju sta posamično odpela I Believe I Can Fly/I Will Follow Him in Blue Christmas, v duetu pa More Than Words/Silvestrski poljub. Prazniki so tu. Mize se zopet šibijo pod težo domačih dobrot, iz toplih domov se sliši prešerni smeh, poleg lično okrašene jelke pa je vse pripravljeno za ples. Za glasbo poskrbijo Živooke. V četrti sezoni sodelujejo Gregor Budal in Sekumady Conde, Nuška Drašček in Rok Ferengja ter Maraaya, Ekaterina Lepoša in Karin Zemljič.


19. 12. 2018

S04E01 Gregor Budal in Seku M. Conde

Pri Mihi in Andreju sta posamično odpela Paradise City in Blue Moon, v duetu pa Fairytale Of New York. Prazniki so tu. Mize se zopet šibijo pod težo domačih dobrot, iz toplih domov se sliši prešerni smeh, poleg lično okrašene jelke pa je vse pripravljeno za ples. Za glasbo poskrbijo Živooke. V četrti sezoni sodelujejo Gregor Budal in Seku M. Conde, Nuška Drašček in Rok Ferengja ter Maraaya, Ekaterina Lepoša in Karin Zemljič.


18. 12. 2018

Napovednik četrte sezone Živook

Prazniki so tu. Mize se zopet šibijo pod težo domačih dobrot, iz toplih domov se sliši prešerni smeh, poleg lično okrašene jelke pa je vse pripravljeno za ples. Za glasbo poskrbijo Živooke. V četrti sezoni sodelujejo Gregor Budal in Seku M. Conde, Nuška Drašček in Rok Ferengja ter Maraaya, Ekaterina Lepoša in Karin Zemljič.


22. 06. 2018

Živooke S0305: Senidah in Saša Vipotnik

Pri Mihi in Andreju v duetu pojeta Ti si moja ljubezen (Magnifico) in Wicked Game (Chris Isaak). Pridružili so se še Čuki. Poletje potrebuje primerno glasbeno spremljavo. Najraje ljubezensko. Ker je poletje najlepše v dvoje. Zato v tednu od 18. do 22. junija čudovite pesmi v duetih pojejo preverjeni slovenski glasbeniki. Ob spremljavi hišnega benda pod vodstvom Igorja Bračiča vsako jutro v živo nastopata dva izmed deseterice izbranih. To so Anika Horvat in Lean Luigi Kozlar, Lamai in Jardier, Hannah Mancini in Toni Petrovič, Neisha in Hamo, Saša Vipotnik in Senidah.


Več epizod
Domov V živo Podkasti Spored Kontakt