Ime tedna je postala Gloria Kotnik, deskarka na snegu, ki je z nastopom v paralelnem veleslalomu na olimpijskih igrah na Kitajskem presenetila vse in po izjemnih predstavah osvojila bronasto medaljo.

Ime tedna je postala Gloria Kotnik, deskarka na snegu, ki je z nastopom v paralelnem veleslalomu na olimpijskih igrah na Kitajskem presenetila vse in po izjemnih predstavah osvojila bronasto medaljo

Ime tedna je Gloria Kotnik, deskarka na snegu, ki je z nastopom v paralelnem veleslalomu na olimpijskih igrah na Kitajskem presenetila vse in po izjemnih predstavah osvojila bronasto medaljo: "Zdaj imam zelo veliko motivacije. Prepričana sem, da se mi bodo stvari obrnile na boljše. Spet sem našla veselje v deskanju. Lahko se vidimo tudi v Cortini D' Ampezzo! Takšna je želja, zakaj pa ne."

Četrti dan ?? pa ima že pet medalj ?. @GloriaKotnik si je po neverjetnem nastopu priborila ?, Tim Mastnak pa bo okoli vratu nadel srebro ?.

Čustva naših deskarjev ? je v mikrofon ujel @IgorTominec #imamoto #Beijing2022 #TeamSlovenia pic.twitter.com/0eTYWRvCME

— Val 202 (@Val202) February 8, 2022

 

Glasujte tu!

Kandidata sta bila še:

Tim Mastnak, deskar na snegu, ki se je na olimpijskih igrah v Pekingu v paralelnem veleslalomu uvrstil v finalno vožnjo in na koncu s srebrno medaljo postal olimpijski podprvak. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL1 na 1919)

Gloria Kotnik, deskarka na snegu, ki je z nastopom v paralelnem veleslalomu na olimpijskih igrah na Kitajskem presenetila vse in po izjemnih predstavah osvojila bronasto medaljo. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL2 na 1919)

Žan Kranjec, alpski smučar, ki se je na veleslalomski preizkušnji na olimpijskih igrah v težkih razmerah osvojil srebrno medaljo ter postal tretji slovenski alpski smučar z olimpijskim odličjem. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL3 na 1919)

Za poslani SMS smo še posebej hvaležni, saj tako prispevate tudi 1 € za socialno ogrožene otroke. Vsa zbrana sredstva namreč namenjamo projektu Botrstvo v Sloveniji, ki pomaga otrokom v hudih finančnih in socialnih stiskah. Vse pomembne informacije o projektu, so zbrane tukaj. Kako seštevamo glasove, smo zapisali v pravilih glasovanja. Ime tedna postane kandidat z najvišjim seštevkom glasov poslušalcev v eter, s SMS-i in deležem glasov na spletni strani (največ 10).

Rok Kužel