Ime tedna je Primož Roglič, kolesarski olimpijski prvak v vožnji na čas. Po razočaranju na Dirki po Franciji, ki jo je moral zaradi poškodb končati predčasno, se je vrnil z neverjetno predstavo v Tokiu in na olimpijskem kronometru vse tekmece premagal za več kot minuto.

Kandidata sta bila še Benjamin Savšek in Tina Trstenjak

Ime tedna je Primož Roglič, kolesarski olimpijski prvak v vožnji na čas. Po razočaranju na Dirki po Franciji, ki jo je moral zaradi poškodb končati predčasno, se je vrnil z neverjetno predstavo v Tokiu in vse tekmece premagal za več kot minuto.

Kandidata sta bila še:

Benjamin Savšek, olimpijski prvak v slalomu na divjih vodah. Izvrstni slovenski kanuist, tudi že svetovni in evropski prvak, je po dveh olimpijskih razočaranjih v Londonu in Riu osvojil zlato medaljo v Tokiu. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL1 na 1919)

Tina Trstenjak, branilka olimpijskega naslova v judu v kategoriji do 63 kilogramov iz Ria de Janeira se je v finalu srečala z isto, francosko tekmico. Tokrat je iz Tokia v domovino prinesla srebro, pa tudi čudovite posnetke pravega olimpijskega duha po finalnem dvoboju. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL2 na 1919)

Glasuj za Ime tedna

Rezultati

Za poslani SMS smo še posebej hvaležni, saj tako prispevate tudi 1 € za socialno ogrožene otroke. Vsa zbrana sredstva namreč namenjamo projektu Botrstvo v Sloveniji, ki pomaga otrokom v hudih finančnih in socialnih stiskah. Vse pomembne informacije o projektu, so zbrane tukaj. Kako seštevamo glasove, smo zapisali v pravilih glasovanja. Ime tedna postane kandidat z najvišjim seštevkom glasov poslušalcev v eter, s SMS-i in deležem glasov na spletni strani (največ 10).

Dare Rupar, Rok Kužel