Poklicni voznik avtobusa je s prijatelji zbral dovolj denarja, da je 200 otrokom iz socialno ogroženih družin, omogočil brezplačen dan na morju.

Poklicni voznik avtobusa je s prijatelji zbral dovolj denarja, da je 200 otrokom iz socialno ogroženih družin omogočil brezplačen dan na morju

Ime tedna je Amir Abdaković. Poklicni voznik avtobusa, ki je številnim omogočil celo, da so morje videli prvič: "Ne morem verjeti, da nekateri otroci še niso videli morja. Še naprej se bomo trudili, da jih bo čim manj. Drugo leto gremo spet!"

 

Kandidata sta bila še: 

Tamara Lah Turnšek,znanstvenica in dolgoletna direktorica Nacionalnega inštituta za biologijo, ki je za izjemno delo v korist znanstvenega sodelovanja prejela častni red Rio Branco, najvišje odlikovanje brazilske države tujemu državljanu.

Janja Garnbret, športna plezalka, ki je na svetovnem prvenstvu v Innsbrucku poleg srebrne medalje v težavnostnem plezanju osvojila še naslov svetovne prvakinje v balvanskem plezanju in nove olimpijske discipline, kombinacije.

Za poslani SMS smo še posebej hvaležni, saj tako prispevate tudi 1 € za socialno ogrožene otroke. Vsa zbrana sredstva namreč namenjamo projektu Botrstvo v Sloveniji, ki pomaga otrokom v hudih finančnih in socialnih stiskah. Vse pomembne informacije o projektu, kakor tudi zgodbe otrok v stiski, smo zbrali tukaj. Kako seštevamo glasove, smo zapisali v pravilih glasovanja.

Miha Švalj