Vodja festivala Gora Rocka, vsakoletnega posebnega glasbenega dogodka, kar poudarjajo tako glasbeniki kot tudi obiskovalci. Tridnevni festival na Šentviški planoti odlikujejo pozitivna energija več kot 250 prostovoljcev, povezanost domačinov in dobrodelnost.

Vodja festivala Gora rocka, ki ga na Šentviški planoti nad Tolminom sooblikuje več kot 250 prostovoljcev in domačinov in vsako leto zaznamuje poletno festivalsko dogajanje

Tridnevni festival na Šentviški planoti odlikujejo pozitivna energija več kot 250 prostovoljcev, povezanost domačinov in dobrodelnost.

Če hočemo biti dobrodelni, ne moremo plavati v rdečih številkah, zato si kakšnega večjega tujega banda trenutno ne moremo privoščiti.

Organizatorji so z mislimi tudi že pri naslednjem festivalu, ki bo že 15. po vrsti in kot obljublja Jernej Kenda: “še boljši in udarnejši.

Glasuj za ime julija

Rezultati

Kandidati so bili še:

Polona Prosen, programska soselektorica Ane Desetnice, ki je festival najprej spoznavala kot gledalka, potem pomagala kot prostovoljka, zdaj pa sodeluje kot producentka. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL2 na 1919)

Gabrijela Zaharijaš z univerze v Novi Gorici, članica mednarodne skupine, ki je odkrila visokoenergijske nevtrine in prva potrdila, da so lahko izvor teh kozmičnih delcev črne luknje v središču galaksij. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL3 na 1919)

Maruša Majer, igralka, ki je za vlogo Mare v filmu Ivan na letošnjem Festivalu puljskega filma osvojila zlato areno v kategoriji koprodukcij. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL4 na 1919)

Leon Kebe, predstavnik WWF Adria, dela Svetovne organizacije za varstvo narave, pri kateri so po večletnem prizadevanju dosegli, da so porečje Mure pri Unescu razglasili za biosfersko območje. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL5 na 1919)

Val 202