Ime tedna je postal Primož Roglič, slovenski kolesar, končni zmagovalec na Dirki po Baskiji. Po tem, ko je zmagal na kronometru in prišel do skupnega vodstva, je zdržal pritisk na zadnjih dveh etapah in kljub padcu na zadnji dosegel največji uspeh svoje kariere "Kratka, a sladka etapa, ki ne dopušča nobenih napak. Vesel sem za skupno zmago. Mi nismo največja ekipa, a pokazali smo največ, vsak je dal svojih 110 %. Vse to smo dosegli skupaj in skupaj zmagali."

“Kratka, a sladka etapa, ki ne dopušča nobenih napak. Vesel sem za skupno zmago. Mi nismo največja ekipa, a pokazali smo največ, vsak je dal svojih 110 %.”

Za ime aprila ste izbrali Primoža Rogliča, slovenskega kolesarja, ki je dosegel največji uspeh svoje kariere – zmagal je na dirki po Baskiji.

Pogovor s Primožem Rogličem je nastal, ko je postal ime tedna.

Glasuj za ime meseca

Rezultati

KANDIDATI SO ŠE BILI:
  • Goran Janus, najuspešnejši trener slovenske skakalne reprezentance vseh časov, ki se je po sedmih izjemnih letih poslovil od tega mesta.
  • Manica Janežič Ambrožič, urednica informativnega programa TV Slovenije in voditeljica Dnevnika – oddaje, ki je na sporedu že 50 let.
  • Maksimiljan Kadivec, vodja nacionalnega programa Dora za zgodnje odkrivanje raka na dojki, ki deluje deseto leto.
  • Petra Grassi, zborovodkinja, ki je na tekmovanju Naša pesem z zborom DEKOR zmagala in dobila naziv najboljša zborovodkinja tekmovanja.

Za poslano SMS sporočilo smo še posebej hvaležni, saj tako prispevate tudi 1 € za socialno ogrožene otroke. Vsa zbrana sredstva namreč namenjamo projektu Botrstvo v Sloveniji, ki pomaga otrokom v hudih finančnih in socialnih stiskah. Vse pomembne informacije o projektu, kakor tudi zgodbe otrok v stiski, smo zbrali tukaj. Kako seštevamo glasove, smo zapisali v pravilih glasovanja.

Val 202