Za ime tedna ste izbrali Anjo Renko, eno od peterice razvijalcev aplikacije Lake, dobitnice prestižne nagrade Apple Design Award, ki jih Apple vsako leto podeljuje najboljšim aplikacijam za njihove sisteme. Pobarvanka za sproščanje Lake se je tako znašla v družbi dvanajstih najboljših aplikacij na svetu.

Ime tedna je Anja Renko, ena od peterice razvijalcev aplikacije Lake, dobitnica prestižne nagrade Apple Design Award

To je to ? #lakecoloring

A post shared by Anja Renko (@anjarenko) on

Za ime tedna ste izbrali Anjo Renko, eno od peterice razvijalcev aplikacije Lake, dobitnico prestižne nagrade Apple Design Award, ki jih Apple vsako leto podeljuje najboljšim aplikacijam za njihove sisteme. Pobarvanka za sproščanje Lake se je tako znašla v družbi dvanajstih najboljših aplikacij na svetu.

"Pobarvank je med aplikacijami kar nekaj. Naša je drugačna mogoče zaradi tega, ker vključuje ilustracije znanih ilustratorjev z Instagrama, poleg tega pa je dobra tudi uporabniška izkušnja."

KANDIDATA STA ŠE BILA:

Petra Matos, vodja projekta Trajnostni park Istra, v okviru katerega je v zadnjih štirih letih več kot 600 prostovoljcev iz 43 držav sveta pomagalo prebivalcem v zaledju Slovenske Istre pri vsakdanjih opravilih in vzdrževanju domačij. Za svoja prizadevanja so dobili ugledno okoljsko nagrado National Energy Globe Award 2017.

Milivoje Novaković, eden naših najuspešnejših nogometašev vseh časov, ki se je pri 38 letih od aktivnega igranja nogometa na zadnji reprezentančni tekmi proti Malti poslovil z golom. To je bi njegov 32. reprezentančni gol, kariero končuje z naslovom državnega prvaka, uvrstili pa so ga tudi med letošnje najboljše igralce slovenske lige.

Za poslano SMS-sporočilo smo še posebej hvaležni, saj tako prispevate tudi 1 € za socialno ogrožene otroke. Vsa zbrana sredstva namreč namenjamo projektu Botrstvo v Sloveniji, ki pomaga otrokom v hudih finančnih in socialnih stiskah. Vse pomembne informacije o projektu, kakor tudi zgodbe otrok v stiski, smo zbrali tukaj. Kako seštevamo glasove, smo zapisali v pravilih glasovanja.

Rok Kužel