Zadnji nedeljski večer v januarju je bil povsem glasbeno obarvan. V Generator so prišli Karmakoma in Prismojeni profesorji bluesa in odšpilali kratek koncert. V živo! Zakaj? Oba benda nastopata na letošnjem festivalu MENT, ki je tik pred vrati. V goste prihajajo tudi predstavniki Menta, ki so podrobneje predstavili koncertni in konferenčni program, pa tudi znani glasbeniki in tisti, ki skrbijo zanje. Podebatirali smo namreč o slovenski glasbi, skupinah ter o načinih za prodiranje slovenske glasbe v tujino v digitalni dobi glasbe, ko so koncerti vse bolj pomembno težišče dogajanja v glasbeni industriji.

Zadnji nedeljski večer v januarju je bil povsem glasbeno obarvan. V Generator so prišli Karmakoma in Prismojeni profesorji bluesa in odšpilali kratek koncert. V živo! Zakaj? Oba benda nastopata na letošnjem festivalu MENT, ki je tik pred vrati.

V goste so prišli tudi predstavniki Menta, ki bodo podrobneje predstavili koncertni in konferenčni program, pa tudi znani glasbeniki in tisti, ki skrbijo zanje. Podebatirali smo namreč o slovenski glasbi, skupinah ter o načinih za prodiranje slovenske glasbe v tujino v digitalni dobi glasbe, ko so koncerti vse bolj pomembno težišče dogajanja v glasbeni industriji.

Generator danes tudi z živo muziko #kvote @MENTLjubljana pic.twitter.com/MZ24GhNpNl

— Val 202 (@Val202) January 31, 2016

Jernej Sobočan, Žiga Klančar