V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja.

V drugi tretjini oddaje predstavljamo izbor zagrebške garažarje Mojo Men From Mars, v Ment kotičku pa nadaljujemo s predstavitvijo izbora nastopajočih na letošnji glasbeni konferenci v Ljubljani (Threesome, M.O.R.T., Mother’s Cake in Glintshake).

V tretjem delu namesto običajnega pregleda skozi preteklo leto – pregled spregledanih. Torej tistih, ki smo jim namenili manj pozornosti, kot bi si zaslužili. Najprej bodo to Deerhoof z albumom, ki je nastal v veliki meri v sodelovanjih. Edward Ka Spel je lani podpisal glasbo na treh albumih. Ostanejo še Out Lines, Watter in Circuit Des Yeux.

Ob pregledu domačega dogajanje na diskografskem in koncertnem področju še hrvaški garažarji, napoved glasbene konference Ment in proti koncu pregled spregledanih lanskega leta

V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja. 

V drugi tretjini oddaje predstavljamo izbor zagrebške garažarje Mojo Men From Mars, v Ment kotičku pa nadaljujemo s predstavitvijo izbora nastopajočih na letošnji glasbeni konferenci v Ljubljani (Threesome, M.O.R.T.Mother’s Cake in Glintshake). 

V tretjem delu namesto običajnega pregleda skozi preteklo leto – pregled spregledanih. Torej tistih, ki smo jim namenili manj pozornosti, kot bi si zaslužili. Najprej bodo to Deerhoof z albumom, ki je nastal v veliki meri v sodelovanjih. Edward Ka Spel je lani podpisal glasbo na treh albumih. Ostanejo še Out Lines, Watter in Circuit Des Yeux. 

Val 202