Druga tretjina bo v celoti v zvokih in barvah četrtega Menta v začetku prihodnjega leta. Poslušamo moskovske Lucidvox, srbske Igralom in Dogs in Kavala, hrvaške Cojones, češke Manon Muert in nizozemske Blue Crime. 

V tretjem delu najprej v navezi turški jazzovski ansambel Konstrukt in japonski veteran Keiji Haino. Sledi duo Brockmann & Bargmann, oba sicer delujeta v berlinski skupini Camera, tako da imamo na njunem skupnem albumu Licht močne vplive „kraut“ vplive.  Proti koncu še glasbena nomada Alexander Hacke in Danielle De Picciotto s svežim albumom Menetekel. 

V letošnji zadnji ediciji Drugega Vala bo najprej Igor Vidmar preletel aktualne izdaje domačih izvajalcev in opozoril še na domača klubska oziroma koncertna dogajanja

Druga tretjina bo v celoti v zvokih in barvah Menta v začetku prihodnjega leta. Poslušamo moskovske Lucidvox, srbske Igralom in Dogs in Kavala, hrvaške Cojones, češke Manon Muert in nizozemske Blue Crime.

V tretjem delu najprej v navezi turški jazzovski ansambel Konstrukt in japonski veteran Keiji Haino. Sledi duo Brockmann & Bargmann, oba sicer delujeta v berlinski skupini Camera, tako da imamo na njunem skupnem albumu Licht močne vplive „kraut“ vplive.

Proti koncu še glasbena nomada Alexander Hacke in Danielle De Picciotto s svežim albumom Menetekel.

Val 202