V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja.

V drugi tretjini oddaje se povečamo angleškim noise-rockerjem Cattle, v MENT kotičku gostimo peklenske Moskovčanke Lucidvox. 

Tretji del uvede egipčanska pevka Nadah El Shazly, ki je s pomočjo predvsem kanadskih glasbenikom posnela in objavila svoj prvi album Ahwar. Sledi naveza Spirit Fest, ki sta japonski duo Tenniscoats in člani skupine The Notwist. Finska pevka Islaja se predstavlja z albumom Tarrantulla. Sklene francoska glasbenica Colleen, ki je presenetila s pretežno elektronskim albumom A Flame My Love, a Frequency.

V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja

V drugi tretjini oddaje se povečamo angleškim noise-rockerjem Cattle, v MENT kotičku gostimo peklenske Moskovčanke Lucidvox.

Tretji del uvede egipčanska pevka Nadah El Shazly, ki je s pomočjo predvsem kanadskih glasbenikom posnela in objavila svoj prvi album Ahwar. Sledi naveza Spirit Fest, ki sta japonski duo Tenniscoats in člani skupine The Notwist. Finska pevka Islaja se predstavlja z albumom Tarrantulla. Sklene francoska glasbenica Colleen, ki je presenetila s pretežno elektronskim albumom A Flame My Love, a Frequency.

Igor Bašin, Janez Golič, Igor Vidmar