V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja. V drugi tretjini oddaje vrtimo vinilno ploščo zagrebških garažarjev Erotic Biljan & His Heretics in obeležujemo 30. obletnico švicarskih truščarjev The Monsters s kompilacijo predelav njihovih skladb, ki so jih prispevali njihovi prijatelji in soborci izpod okrilja založbe Voodoo Rhythm. V tretjem delu hiter pregled skozi aktualno glasbo na križišču elektronskih eksperimentov in rockovskih prijemov s strani izvajalcev Soft Grid, ISAN, Automat, Rayon, Jam Money, Tomas More, Electric Sewer Age in Oren Ambarchi.

V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja.

V drugi tretjini oddaje vrtimo vinilno ploščo zagrebških garažarjev Erotic Biljan & His Heretics in obeležujemo 30. obletnico švicarskih truščarjev The Monsters s kompilacijo predelav njihovih skladb, ki so jih prispevali njihovi prijatelji in soborci izpod okrilja založbe Voodoo Rhythm.

V tretjem delu hiter pregled skozi aktualno glasbo na križišču elektronskih eksperimentov in rockovskih prijemov s strani izvajalcev Soft Grid, ISAN, Automat, Rayon, Jam Money, Tomas More, Electric Sewer Age in Oren Ambarchi.

Val 202