V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja. V drugi tretjini prve julijske izdaja Drugega vala spoznavamo in poslušamo za zdaj še obskurne, a vedno bolj vroče folk-punk-rockerje The Yossarians. V tretjem delu retromanija. V njej na novo posnet prvi album nemških Die Krupps v močno prenovljeni zasedbi. Sledi švicarski duo Black Sun Productions s ponatisom dveh plošč, prav tako je na vinilu svoj album ponatisnil Heinrich Dresser. Proti koncu imamo še Sonic Youth iz leta 1986, izšli so poskusni posnetki za soundtrack filma Made In USA.

V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja.

V drugi tretjini prve julijske izdaja Drugega vala spoznavamo in poslušamo za zdaj še obskurne, a vedno bolj vroče folk-punk-rockerje The Yossarians.

V tretjem delu retromanija. V njej na novo posnet prvi album nemških Die Krupps v močno prenovljeni zasedbi. Sledi švicarski duo Black Sun Productions s ponatisom dveh plošč, prav tako je na vinilu svoj album ponatisnil Heinrich Dresser. Proti koncu imamo še Sonic Youth iz leta 1986, izšli so poskusni posnetki za soundtrack filma Made In USA.

Val 202