V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja.

V drugi tretjini Drugega vala se osredotočamo na že osmi dolgometražni album neukrotljivega Tya Segalla. S ploščo Emotional Mugger ni podlegel slavi in uspehu, ampak nadaljuje s presenečenji.

V tretjem delu najprej Mogwai z glasbo za dokumentarni film Atomic. Teksaški postrockerji Explosions In The Sky ponujajo svež album Wilderness. Mike Patton ponovno sodeluje z norveškim skladateljem Johnom Kaadom. Proti koncu Colin Stetson igra 3.simfonijo Henryka Goreckega.

Glasbena oddaja Drugi val, ki je na sporedu vsako nedeljo med 22.30 in polnočjo na Valu 202, ob domačih novostih in koncertnih napovedih predstavlja že osmi album neumornega Tya Segalla, glasbo Mogwai za dokumentarni film Atomic, sveži album teksaških postrockerjev Explosions in the Sky, novo sodelovanje Mikea Pattona z norveškim skladateljem Johnom Kaadom in kako zveni 3. simfonija Henryka Goreckega v izvedbi Colina Stetsona.

Val 202