V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja.

Druga tretjina Drugega vala se bo osredotočila na novo, sedmo veliko ploščo norveških orjakov Arabrot – s ploščo The Gospel je vodja skupine Kjetil Nernes obračunal s premagano boleznijo. Predstavljamo berlinski zasedbi Dwarphs in Moled pred gostovanjem v Mariboru in Ljubljani ter opozarjamo na ljubljanski koncert italijanskih ZU.

V tretjem delu nekaj kot nemški paket. Trio Saroos je le objavil svoj 4.album Tardis, kjer nadaljuje linijo postrockovske elektronike. Tudi Thomas Klein izhaja iz iste „šole“, sicer je bobnar skupine Kreidler, a pod imenom Solyst je objavil že 3.album The Steam Age. Proti koncu še trio Qluster, ki z razlogom nadaljuje zapuščino legendarnih Kluster/Cluster, vodi jih namreč pianist Hans-Joachim Roedelius.

V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja.

Druga tretjina Drugega vala se bo osredotočila na novo, sedmo veliko ploščo norveških orjakov Arabrot – s ploščo The Gospel je vodja skupine Kjetil Nernes obračunal s premagano boleznijo. Predstavljamo berlinski zasedbi Dwarphs in Molde pred gostovanjem v Mariboru in Ljubljani ter opozarjamo na ljubljanski koncert italijanskih ZU.

V tretjem delu nekaj kot nemški paket. Trio Saroos je le objavil svoj 4.album Tardis, kjer nadaljuje linijo postrockovske elektronike. Tudi Thomas Klein izhaja iz iste „šole“, sicer je bobnar skupine Kreidler, a pod imenom Sølyst je objavil že 3.album The Steam Age. Proti koncu še trio Qluster, ki z razlogom nadaljuje zapuščino legendarnih Kluster/Cluster, vodi jih namreč pianist Hans-Joachim Roedelius.

Val 202