V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja.

Druga tretjina Drugega vala bo zapolnjena z jazzovsko nastrojeno godbo cepljeno z elektroniko, punkom in drugimi fuzijami. Poslušamo skandinavsko zasedbo Moster!, londonski projekt The Comet is Coming in etiopsko-francosko navezo UkanDanZ.

V tretjem delu najprej angleški melanholiki Tindersticks z albumom The Waiting Room. Sledi duo United Sound Of Joy s prvim albumom in glasbo, ne tako zelo različno od prej slišanih... Proti koncu še Teho Teardo pred koncertom v Cankarjevem domu, poslušamo izbor z njegovega albuma z glasbo, mišljeno za spremljavo ob projekcijah filmov avantgardnega režiserja Mana Raya.

V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja.

Druga tretjina Drugega vala bo zapolnjena z jazzovsko nastrojeno godbo cepljeno z elektroniko, punkom in drugimi fuzijami. Poslušamo skandinavsko zasedbo Møster!, londonski projekt The Comet is Coming in etiopsko-francosko navezo UkanDanZ.

V tretjem delu najprej angleški melanholiki Tindersticks z albumom The Waiting Room. Sledi duo United Sound Of Joy s prvim albumom in glasbo, ne tako zelo različno od prej slišanih… Proti koncu še Teho Teardo pred koncertom v Cankarjevem domu, poslušamo izbor z njegovega albuma z glasbo, mišljeno za spremljavo ob projekcijah filmov avantgardnega režiserja Mana Raya.

Val 202