V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja.

V drugi tretjini Drugega vala poslušamo angleške prodorneže Hey Colossus in njihov drugi lanski album Radio Static High, s katerim so po predhodni plošči In Black and Gold še bolj neomajano zakoličili svoj noise-krautrockovski credo. Ob njih predstavljamo še nov album po petih letih avstralskega noise-rockovskega tria My Disco.

V tretjem delu tokrat t.i. retromanija. Ob 20.obletnici samostojne kariere je Arnold de Boer, ki deluje pod imenom Zea, objavil kompilacijsko kaseto 7” Cassette. Čikaški Disappears so leta 2014 v živo odigrali celoten album Low Davida Bowieja, konec lanskega leta pa je posnetek izšel na – kaseti. Opozorimo še na ponatis vseh albumov nemškega tria Harmonia in ponatis izgubljenega albuma dua Baumann-Koek.

V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja.

V drugi tretjini Drugega vala poslušamo angleške prodorneže Hey Colossus in njihov drugi lanski album Radio Static High, s katerim so po predhodni plošči In Black and Gold še bolj neomajano zakoličili svoj noise-krautrockovski credo. Ob njih predstavljamo še nov album po petih letih avstralskega noise-rockovskega tria My Disco.

V tretjem delu tokrat t.i. retromanija. Ob 20.obletnici samostojne kariere je Arnold de Boer, ki deluje pod imenom Zea, objavil kompilacijsko kaseto 7″ Cassette. Čikaški Disappears so leta 2014 v živo odigrali celoten album Low Davida Bowieja, konec lanskega leta pa je posnetek izšel na – kaseti. Opozorimo še na ponatis vseh albumov nemškega tria Harmonia in ponatis izgubljenega albuma dua Baumann-Koek.

Val 202