V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja. V drugi tretjini Drugega vala brskamo po omari lanskega leta in vlečemo na dan okostnjak No Cities To Love, povratniško ploščo tria Sleater Kinney. V MENT kotičku poslušamo poljsko indie zasedbo Cosovel in novo godbo makedonske Bernay’s Propagande. Tretji del uvedejo Lanterns On The Lake z albumom Beings. Sledi duo HOX, ki ga sestavljata Graham Lewis iz novovalovskih Wire in švedski producent Andreas Kaperyd. Proti koncu še nemški duo 1115 s prvim EP-jem in belgijski dvojec Silk Saw, ki po 9 letih ponuja svež album Imaginary Landscapes.

V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja.

V drugi tretjini Drugega vala brskamo po omari lanskega leta in vlečemo na dan okostnjak No Cities To Love, povratniško ploščo tria Sleater Kinney. V MENT kotičku poslušamo poljsko indie zasedbo Cosovel in novo godbo makedonske Bernay’s Propagande.

Tretji del uvedejo Lanterns On The Lake z albumom Beings. Sledi duo HOX, ki ga sestavljata Graham Lewis iz novovalovskih Wire in švedski producent Andreas Kaperyd. Proti koncu še nemški duo 1115 s prvim EP-jem in belgijski dvojec Silk Saw, ki po 9 letih ponuja svež album Imaginary Landscapes.

Val 202