V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja. V drugi tretjini poslušamo postpunkovsko zasedbo Protomartyr iz Detroita in njen tretji, prebojni album The Agent Intellect. V tretjem delu tokrat dajemo prednost dekletom. Chelsea Wolfe svojo mračno, skoraj gotsko muziko predstavlja na albumu Abyss.

V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja.

V drugi tretjini poslušamo postpunkovsko zasedbo Protomartyr iz Detroita in njen tretji, prebojni album The Agent Intellect. V MENT-kotičku predstavljamo nadobudno dansko zasedbo Yung.

V tretjem delu tokrat dajemo prednost dekletom. Chelsea Wolfe svojo mračno, skoraj gotsko muziko predstavlja na albumu Abyss. Čelistka Julia Kent vmesni čas, ko ne spremlja pevca Antonyja, snuje avtorsko glasbo, nazadnje jo je objavila na albumu Asperities. Proti koncu nam ostane še švedska pevka in organistka Anna Von Hausswolff, izjemno mogočno in skrivnostno zveni njena glasba na albumu The Miraculous.

Val 202