V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja.

V drugi tretjini Drugega vala se tokrat posvečamo angleški postpunkovski skupini Membranes. Po četrt stoletja je izdala nov album, glasno in preudarno dvojno ploščo Dark Matter / Dark Energy. Po koncentratu bolj ostrih postpunkovsko-rockerskih komadov predajamo štafeto predstavitve novih dobrih Membranes še zadnji tretjini oddaje.

V tretjem delu torej najprej prevzamemo štafeto imenovano Membranes... Prav tako po četrt stoletja diskografskega premora se z novim EP-jem vračajo Loop. Proti koncu nam ostanejo še Guapo z vse bolj progresivno muziko na albumu Obscure Knowledge.

V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja.

V drugi tretjini Drugega vala se tokrat posvečamo angleški postpunkovski skupini Membranes. Po četrt stoletja je izdala nov album, glasno in preudarno dvojno ploščo Dark Matter / Dark Energy. Po koncentratu bolj ostrih postpunkovsko-rockerskih komadov predajamo štafeto predstavitve novih dobrih Membranes še zadnji tretjini oddaje.

V tretjem delu torej najprej prevzamemo štafeto imenovano Membranes… Prav tako po četrt stoletja diskografskega premora se z novim EP-jem vračajo Loop. Proti koncu nam ostanejo še Guapo z vse bolj progresivno muziko na albumu Obscure Knowledge.

Val 202