V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja.

V drugi tretjini oddaje se tokrat ogrevamo pred 20. jubilejnim festivalom Jazz Cerkno in poslušamo Marca Ribotja's Ceramic Dogs in nizozemske neumorneže The Ex, obenem pa že mečemo uho tudi na še prihajajoči festival Druga godba.

V tretjem delu nas najprej čakajo Calexico. Nedavno so objavili zbirko Edge Of The Sun, ki jo zlahka označimo za album sodelovanj. Še bolj v otožnem tonu bo odzvenel izbor s plošče Carrie & Lovell Sufjana Stevensa, njegovi starejši ljubitelji so zadovoljni, da se je po nekaj ekstravagantnih ploščah vrnil h "koreninam", k akustičnemu folku.

V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja.

V drugi tretjini oddaje se tokrat ogrevamo pred 20. jubilejnim festivalom Jazz Cerkno in poslušamo Marca Ribotja’s Ceramic Dogs in nizozemske neumorneže The Ex, obenem pa že mečemo uho tudi na še prihajajoči festival Druga godba.

V tretjem delu nas najprej čakajo Calexico. Nedavno so objavili zbirko Edge Of The Sun, ki jo zlahka označimo za album sodelovanj. Še bolj v otožnem tonu bo odzvenel izbor s plošče Carrie & Lovell Sufjana Stevensa, njegovi starejši ljubitelji so zadovoljni, da se je po nekaj ekstravagantnih ploščah vrnil h “koreninam”, k akustičnemu folku.

Val 202