Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Športni program

Uroš Volk

186 prispevkov


Reporter, novinar, voditelj, ves čas radijec; še največ se posveča rokometu, deskanju na snegu in biatlonu, a ima rad tudi ostale športe, predvsem tiste z žogo. Dobro se počuti na terenu in v studiu.


16.11.2023

Celjani v rokometni ligi prvakov

Celjski rokometaši ohranjajo mesto med evropsko rokometno elito, vedno težje pa ohranjajo konkurenčnost znotraj najvišje ravni evropskega klubskega tekmovanja. O letošnji celjski evropski poti podrobneje v jutranjem športnem utrinku.


24.10.2023

Naval na šport ob 09:15

Vse bližje je nova sezona v smučarskih skokih, prva brez večjih tekmovalnih vrhuncev, če ne upoštevamo tradicionalne novoletne turneje in svetovnega prvenstva v poletih. Prinaša pa spremembe v pravilih tekmovalne opreme, ki po večini zadevajo drese. Ob skokih se posvetimo še gostovanju velenjskih rokometašev na Švedskem. V evropski ligi se bodo pomerili s Sävehofom.


24.10.2023

Boj proti dopingu v športu

V tokratni športni zgodbi se posvetimo organiziranemu boju proti dopingu v športu, tematiki, o kateri se v zadnjih letih govori manj kot v preteklosti. Tudi odkritih kršilcev dopinških pravil je zaznati manj, ugotavlja neodvisna agencija SLOADA, s katero Slovenija sodeluje že okroglo desetletje.


19.10.2023

Rokomet

Celjski rokometaši so v Ligi prvakov gostili slovito Barcelono, najuspešnejši klub vseh časov v evropskih tekmovanjih.


12.10.2023

Rokomet

Celjski rokometaši so v četrtem krogu lige prvakov gostili Montpellier, ki ga vodi Patrice Canayer. Legendarni trener je na klopi dvakratnih evropskih prvakov že od leta 1994.


3.10.2023

Zlati olimpijci

Ob nedavnem državnem prazniku, Dnevu slovenskega športa, je Banka Slovenije izdala nov zbirateljski kovanec in počastila pomemben dogodek za našo državo. Gre za prvi zlati olimpijski medalji, ki sta ju osvojila veslača Iztok Čop in Luka Špik ter strelec Rajmond Debevec.


27.9.2023

Svetovno prvenstvo v ragbiju

V Franciji je v teku 10. svetovno prvenstvo v ragbiju, ki sodi med najbolj spremljane športne dogodke na svetu.


21.9.2023

Rokomet

Celjski rokometaši so se v 2. krogu lige prvakov pomerili s Portom in se v Zlatorogu predstavili domačemu občinstvu. O pričakovanjih in dometu slovenskih državnih prvakov v letošnji sezoni razmišljamo v tokratni športni zgodbi.


28.5.2023

Luka Špik: Športnik je lahko ponosen na vsak rezultat

Slovenija gosti evropsko veslaško prvenstvo. Na Bledu sicer ne bo imela resnih kandidatov za najvišja mesta v olimpijskih disciplinah.


26.5.2023

Veslanje

Na Bledu se je začelo evropsko prvenstvo v veslanju. V nekdaj paradni slovenski olimpijski športni panogi se bo na Gorenjskem pomerilo več kot tisoč tekmovalcev in tekmovalk iz štiridesetih držav.


27.2.2023

Ozadje ustvarjanja radijskega programa v Planici

Spremljanje nordijskega svetovnega prvenstva v Planici je zahteven projekt tudi za radijsko ekipo. Neposredni radijski prenosi, izjave nastopajočih, pogovori z gosti, informativne vsebine, ustvarjanje podkasta ... Obsežna programska ponudba zahteva usklajeno delo, ki je pogosto velik izziv, večkrat pa tudi zabavno.


30.1.2023

Rokomet

V Stockholmu se je končalo svetovno prvenstvo v rokometu. Slovenska reprezentanca je v eni najtežjih predtekmovalnih skupin izpadal pred četrtfinalom. Razmisleke ob koncu prvenstva ujamete v jutranji športni zgodbi.


23.1.2023

Paul Bray, televizijski komentator, dolgoletni predsednik angleške rokometne zveze in njen nekdanji reprezentančni trener

Na svetovnem rokometnem prvenstvu na Poljskem in Švedskem, ki se bo končalo konec tedna je tudi nekaj eksotov. Rokomet, šport kontinentalnih Evropejcev, tudi Slovencev, širi svoje meje, najpočasneje v angleško govorečih državah sveta.


23.1.2023

Rokomet

Slovenski rokometaši so odigrali še zadnjo tekmo drugega dela svetovnega prvenstva. Športno razglednico iz Krakova pošilja radijska ekipa na terenu.


21.1.2023

Rokomet

Slovenski rokometaši so proti Španiji odigrali odločilno tekmo drugega dela svetovnega prvenstva za preboj v četrtfinale. Utrinek s prvenstva na Poljskem ujamete v jutru na Valu 202.


19.1.2023

Rokomet

Začel se je drugi del rokometnega svetovnega prvenstva. V kakšni formi ga je začela slovenska reprezentanca izveste v jutranji športni zgodbi.


17.1.2023

Rokomet

Slovenski rokometaši so s tekmo proti Franciji zaokrožili prvi del tekmovanja. V jutranji športni zgodbi ujamete utrinek s Poljske.


15.1.2023

Rokomet

Slovenska reprezentanca je na svetovnem prvenstvu v rokometu odigrala drugo, zelo pomembno tekmo predtekmovanja v želji po preboju v četrtfinale prvenstva. Utrinek iz Katowic ujamete v jutranji športni zgodbi.


13.1.2023

Rokomet

Slovenska rokometna reprezentanca je odigrala uvodno tekmo svetovnega prvenstva proti Savdski Arabiji. Utrinek po prvih tekmah v Katowicah ujamete v jutranji športni zgodbi.


8.1.2023

Ricco Gross: Sem trener slovenske reprezentance in to mi prinaša veliko zadovoljstva

Ricco Gross je najboljši nemški zimski olimpijec. Kaj to pomeni v Nemčiji in drugod po svetu? Lansko poletje je prevzel vodenje slovenske biatlonske reprezentance. Tudi kot trener želi biti najboljši. Kako ocenjuje svoje delo s slovensko reprezentanco do sedaj in kakšni so načrti in cilji za prihodnost?


Več epizod
Domov V živo Podkasti Spored Kontakt