Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Športni program

Uroš Volk

175 prispevkov


Reporter, novinar, voditelj, ves čas radijec; še največ se posveča rokometu, deskanju na snegu in biatlonu, a ima rad tudi ostale športe, predvsem tiste z žogo. Dobro se počuti na terenu in v studiu.


30.1.2023

Rokomet

V Stockholmu se je končalo svetovno prvenstvo v rokometu. Slovenska reprezentanca je v eni najtežjih predtekmovalnih skupin izpadal pred četrtfinalom. Razmisleke ob koncu prvenstva ujamete v jutranji športni zgodbi.


23.1.2023

Paul Bray, televizijski komentator, dolgoletni predsednik angleške rokometne zveze in njen nekdanji reprezentančni trener

Na svetovnem rokometnem prvenstvu na Poljskem in Švedskem, ki se bo končalo konec tedna je tudi nekaj eksotov. Rokomet, šport kontinentalnih Evropejcev, tudi Slovencev, širi svoje meje, najpočasneje v angleško govorečih državah sveta.


23.1.2023

Rokomet

Slovenski rokometaši so odigrali še zadnjo tekmo drugega dela svetovnega prvenstva. Športno razglednico iz Krakova pošilja radijska ekipa na terenu.


21.1.2023

Rokomet

Slovenski rokometaši so proti Španiji odigrali odločilno tekmo drugega dela svetovnega prvenstva za preboj v četrtfinale. Utrinek s prvenstva na Poljskem ujamete v jutru na Valu 202.


19.1.2023

Rokomet

Začel se je drugi del rokometnega svetovnega prvenstva. V kakšni formi ga je začela slovenska reprezentanca izveste v jutranji športni zgodbi.


17.1.2023

Rokomet

Slovenski rokometaši so s tekmo proti Franciji zaokrožili prvi del tekmovanja. V jutranji športni zgodbi ujamete utrinek s Poljske.


15.1.2023

Rokomet

Slovenska reprezentanca je na svetovnem prvenstvu v rokometu odigrala drugo, zelo pomembno tekmo predtekmovanja v želji po preboju v četrtfinale prvenstva. Utrinek iz Katowic ujamete v jutranji športni zgodbi.


13.1.2023

Rokomet

Slovenska rokometna reprezentanca je odigrala uvodno tekmo svetovnega prvenstva proti Savdski Arabiji. Utrinek po prvih tekmah v Katowicah ujamete v jutranji športni zgodbi.


8.1.2023

Ricco Gross: Sem trener slovenske reprezentance in to mi prinaša veliko zadovoljstva

Ricco Gross je najboljši nemški zimski olimpijec. Kaj to pomeni v Nemčiji in drugod po svetu? Lansko poletje je prevzel vodenje slovenske biatlonske reprezentance. Tudi kot trener želi biti najboljši. Kako ocenjuje svoje delo s slovensko reprezentanco do sedaj in kakšni so načrti in cilji za prihodnost?


6.1.2023

Biatlon

Pokljuka gosti najboljše biatlonke in biatlonce. Na Rudnem polju se je prvič v novi disciplini domači publiki predstavila tudi Anamarija Lampič. Utrinek ujamete v jutranji športni zgodbi.


30.12.2022

Šport v letu 2022

Iztekajoče se leto je še eno tistih, ki se nam bo močno vtisnilo v športni spomin. Na začetku smo uživali v olimpijskih igrah v Pekingu, na koncu v svetovnem nogometnem prvenstvu, vmes pa vnovič kopica izjemnih slovenskih dosežkov. Ključne poudarke sta v skoraj uro trajajočo oddajo Studio ob 17.00 strnila Marko Pangerc in Uroš Volk.


28.12.2022

V sredo

Slovenski športni vrhunci leta 2022 na enem mestu.


25.12.2022

Šport v letu 2022

Iztekajoče se leto je še eno tistih, ki se nam bo vtisnilo v športni spomin. Na začetku smo uživali v olimpijskih igrah v Pekingu, na koncu v svetovnem nogometnem prvenstvu, vmes pa vnovič kopica izjemnih slovenskih dosežkov.


17.12.2022

Izbor predsednika Olimpijskega komiteja

Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez ima novega predsednika. Utrinek ujamete v jutranji športni zgodbi.


16.12.2022

Franjo Bobinac, novi predsednik OKS

Na vroči volilni skupščini Olimpijskega komiteja Slovenija – Združenja športnih zvez je potrebno večino za zmago v drugem krogu dobil Franjo Bobinac. Gospodarstvenik in dolgoletni predsednik Rokometne zveze bo tretji predsednik krovne zveze. Odločitev med tremi kandidati je bila tesna, odločal je drugi krog. Po zmagi, prejel je skoraj 54 odstotkov glasov za zmago nad Tomaže Baradi, ga je pred mikrofon povabil Uroš Volk.


12.12.2022

Tekma za vrh Olimpijskega komiteja Slovenije

Slovenski šport bo dobil tretjega predsednika Olimpijskega komiteja v zgodovini države. Po šestih mandatih pokojnega dr. Janeza Kocijančiča in dveh Bogdana Gabrovca se za najuglednejši športni položaj potegujejo trije kandidati. Janez Sodržnik in Tomaž Barada sta bila v zadnjem mandatu podpredsednika OKS, Franjo Bobinac pa je vodil rokometno zvezo. Volilna skupščina bo v petek v Ljubljani. Vsi trije kandidati so svoje poglede na razmere v slovenskem športu in vizijo za njegovo prihodnost pred tem razgrnili v Studiu ob 17.00 z Urošem Volkom.


11.12.2022

Posvečanje slalomu se je obrestovalo

Najboljši slovenski deskar na snegu Tim Mastnak je na uvodni posamični tekmi sezone svetovnega pokala zasedel drugo mesto na preizkušnji paralelnega slaloma v nemškem Winterbergu. Olimpijski podprvak v paralelnem veleslalomu je prvič v karieri na zmagovalni oder stopil še v slalomski preizkušnji in dokazal, da se je posvečanje tej disciplini obrestovalo. V izločilnih bojih je nastopila tudi bronasta iz Pekinga Gloria Kotnik, a je po napaki odstopila in izpadla v četrtfinalu ter osvojila 8. mesto.


15.11.2022

Evropsko prvenstvo v rokometu

Slovenske rokometašice so na evropskem prvenstvu odigrale drugo tekmo drugega dela tekmovanja. Po tekmi z Norveško je znano kako visoko lahko seže Slovenija, utrinek ujamete v jutranji športni zgodbi.


7.11.2022

Evropsko prvenstvo v rokometu

Zanimivosti, analize, družbeni vidiki športnega dogajanja.


5.11.2022

Evropsko prvenstvo v rokometu

Zanimivosti, analize, družbeni vidiki športnega dogajanja.


Več epizod
Domov V živo Podkasti Spored Kontakt