Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Športni program

Mojca Breskvar

28 prispevkov10.9.2023

Športno plezanje

Športni plezalci so se na tekmi svetovnega pokala pomerili na prostem v Kopru. Športni utrinek poletnega večera na obali ujamete v jutru na Valu 202.


6.9.2023

Mia Krampl, Sara Čopar in Luka Potočar

Pred začetkom tekme za svetovni pokal v težavnostnem plezanju v Kopru smo se v sredinem večeru pogovarjali s člani slovenske reprezentance v športnem plezanju. Mia Krampl, Sara Čopar in Luka Potočar nestrpno pričakujejo domačo tekmo za svetovni pokal, pogled pa že usmerjajo tudi proti prihajajočim olimpijskim igram v Parizu.


21.8.2023

Naval na šport ob 17:45

S prizorišča osvežimo izide s svetovnega atletskega prvenstva na Madžarskem in se z delom najnovejše epizode podkasta Žoga je okrogla posvetimo nastopom slovenskih predstavnikov v evropskih klubskih tekmovanjih in tekmam državnega nogometnega prvenstva.


16.8.2023

Gorazd Hren

Gost današnje oddaje je selektor slovenske športno plezalne reprezentance, Gorazd Hren. Z njim se bomo pogovarjali o nedavno končanem svetovnem prvenstvu, prihajajoči domači tekmi svetovnega pokala ter olimpijskih igrah v Parizu. Beseda bo tekla tudi o najuspešnejši plezalki doslej, Janji Garnbret.


11.8.2023

Športno plezanje

Enega izmed vrhuncev na svetovnem prvenstvu v športnem plezanju pomeni finale v kombinaciji. Dobitnice kolajn v Bernu si bodo hkrati priborile tudi vozovnice za olimpijske igre v Parizu prihodnje leto.


7.8.2023

Športno plezanje

Svetovno prvenstvo v športnem plezanju je v Bernu ponudilo še enega izmed vrhuncev za slovensko reprezentanco. Plezalke na čelu z Janjo Garnbret so se pomerile v težavnosti.


5.8.2023

Športno plezanje

Svetovno prvenstvo v športnem plezanju v Bernu je pred enim izmed vrhuncev za slovensko reprezentanco. Plezalke se bodo za odličja pomerile na balvanih, na katerih je v kvalifikacijah najboljši izid dosegla Janja Garnbret.


25.5.2023

Košarka

Slovenska ženska košarkarska reprezentanca se pospešeno pripravlja na domače evropsko prvenstvo. Košarkarice, ki so se po Madžarski še dvakrat pomerile s Hrvaško, so vstopile v drugi del pripravljalnega obdobja.


6.5.2023

Atletika

V jutranjih športnih minutah podrobneje o začetku sezone v kraljici športa na najvišji ravni. Diamantna liga se je začela v glavnem mestu Katarja Dohi, ki gosti vse več velikih športnih dogodkov.


14.2.2023

V Planici ne bomo stiskali pesti le za skakalce

Zvočna razglednica iz doline pod Poncami.


3.12.2022

Navijaška izkušnja svetovnega prvenstva v Katarju

V Katarju že skoraj dva tedna poteka nogometno svetovno prvenstvo, o katerem se je veliko govorilo že pred samim začetkom zaradi kršenja človekovih pravic v državi. Vendar prvenstvo se je začelo, sinoči se je končal skupinski del in prve reprezentance kot tudi navijači, so na poti domov. Kot vsako prvenstvo ima tudi to svoje prednosti in slabosti. O tem, kako navijači doživljajo letošnje svetovno prvenstvo, ki je morda eno najdražjih tudi za navijače, pa s prizorišča poroča Mojca Breskvar.


19.7.2022

Naval na šport ob 09:15

V dopoldanskih športnih minutah se bomo posvetili zanimivostim s svetovnega prvenstva v Atletiki, na katerem smo v pričakovanju osrednjega slovenskega nastopa, in kolesarski dirki po Franciji, ki je zavila v Pireneje, v pričakovanju odločilnih etap letošnje drike.


28.6.2022

Naval na šport ob 17:45

V popoldanskih športnih minutah se posvetimo pripravam na košarkarski dvoboj Slovenije in Hrvaške v kvalifikacijah za nastop na svetovnem prvenstvu.


24.6.2022

Naval na šport ob 17:45

V popoldanskem Navalu na šport ujamete novice s tekme svetovnega pokala v slalomu na divjih vodah, Pohorje gosti najboljše evropske gorske kolesarje, plavalci pa zaokrožujejo svetovno prvenstvo v Budimpešti.


12.6.2022

Naval na šport ob 09:15

V dopoldanskem Navalu na šport prepletamo rdečo nit uvodnih športno obarvanih dni junija. Preselimo se v Francijo ob koncu dirke po Dauphineji, postrežemo z odzivi po zadnji tekmi slovenske odbojkarske reprezentance s turnirja v Braziliji in napovemo večerni nogometni dvoboj Slovenije in Srbije.


5.6.2022

Naval na šport ob 09:15

V dopoldanskih športnih minutah zaokrožimo ženski finale odprtega teniškega prvenstva Francije, se posvetimo nogometni tekmi srbske in slovenske reprezentance ter ponudimo zanimivosti po četrti tekmi slovenskih odbojkaric v evropski ligi.


4.6.2022

Premiera filma 2017

Športno - dokumentarni film 2017 prikazuje pot slovenske košarkarske reprezentance na evropski vrh. Po skoraj petih letih je film končan, v Stožicah pa se je slavnostne premiere udeležil tudi del zlate košarkarske ekipe, med drugim tudi Goran Dragić in Luka Dončić.


14.5.2022

Naval na šport ob 09:15

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo sklepnemu turnirju slovenskega rokometnega pokala in atletski diamantni ligi v Dohi.


30.3.2022

Slovenija potrebuje kolektivno ihto

V nogometnem podkastu Vala 202 so bile tokrat v ospredju reprezentance. Slovenija je v Katarju na prijateljskih tekmah remizirala s Hrvaško in gostiteljem svetovnega prvenstva. Na mundialu znova ne bo Italije, slišali pa boste tudi, kaj se je dogajalo v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo na ostalih celinah ter kaj prinaša zaključek sezone državnega prvenstva. Ob voditelju Aljažu Golčerju sta bila Boštjan Janežič in Jože Pepevnik, iz Dohe pa se je oglasila Mojca Breskvar.


1.2.2022

Naval na šport ob 17:45

V popoldanskih športnih minutah se posvetimo bližajočim se olimpijskim igram v Pekingu. V prerez vzamemo zanimivosti iz preostalih reprezentanc, ki se tako kot slovenska prilagajajo okoliščinam na Kitajskem.


Več epizod
Domov V živo Podkasti Spored Kontakt