Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Športni program

Marko Pangerc

83 prispevkov


Novinar, voditelj, reporter. Član športne redakcije. Ker mi je vedno vroče, prisegam na hladnejše delovno okolje, dvorano Tivoli in Podmežaklo. Poleti pa zgolj zamenjam agregatno stanje vode za kajakaške proge. V studiu me dobite od ponedeljka do nedelje, ker v športu prostih dni enostavno ni!


30.12.2022

Šport v letu 2022

Iztekajoče se leto je še eno tistih, ki se nam bo močno vtisnilo v športni spomin. Na začetku smo uživali v olimpijskih igrah v Pekingu, na koncu v svetovnem nogometnem prvenstvu, vmes pa vnovič kopica izjemnih slovenskih dosežkov. Ključne poudarke sta v skoraj uro trajajočo oddajo Studio ob 17.00 strnila Marko Pangerc in Uroš Volk.


28.12.2022

V sredo

Slovenski športni vrhunci leta 2022 na enem mestu.


25.12.2022

Šport v letu 2022

Iztekajoče se leto je še eno tistih, ki se nam bo vtisnilo v športni spomin. Na začetku smo uživali v olimpijskih igrah v Pekingu, na koncu v svetovnem nogometnem prvenstvu, vmes pa vnovič kopica izjemnih slovenskih dosežkov.


19.11.2022

Rokomet

Do konca evropskega prvenstva za rokometašice sta ostali le še tekmi za kolajne. H koncu gre eno največjih športnih tekmovanj na slovenskih tleh v letošnji sezoni, ob tem ponudimo utrinek v jutranji športni zgodbi.


17.11.2022

Rokomet

Na evropskem prvenstvu v rokometu je končan drugi del tekmovanja. Šest ekip je ostalo v boju za najvišja mesta. Kako uspešno je bilo domače prvenstvo za slovensko reprezentanco izveste v jutranji športni zgodbi.


11.11.2022

Evropsko prvenstvo v rokometu

Slovenske rokometašice so odigrale uvodno tekmo drugega dela evropskega prvenstva. Po sosedskem dvoboju ob selitvi v Stožice ponudimo razmišljanje v jutranji športni zgodbi.


1.11.2022

Nogomet in balinanje

Pred svetovnim prvenstvom v nogometu bodo najboljši klubi odigrali še zadnji krog skupinskega dela lige prvakov. Uvod ponudimo v Navalu na šport, kjer boste ujeli še zanimivosti s svetovnega prvenstva v balinanju in razmišnjanje predsednika košarkarske zveze pred naslednjimi reprezentančnimi izzivi.


1.11.2022

Namizni tenis in balinanje

Namiznoteniški igralci so po finalu svetovne serije zbrani v Novi Gorici, kjer se točkovno začenja novo obdobje za najboljše igralce med njimi tudi Darka Jorgiča. Z visokimi pričakovanji vrhunec sezone pričakujejo tudi balinarji, ki se bodo pomerili na svetovnem prvenstvu v Turčiji.


22.10.2022

Naval na šport ob 17:45

V popoldanskih športnih minutah zaokrožimo osrednja dogodka dneva. Uvodno tekmo sezono svetovnega pokala alpskih smučark in zadnjo tekmo sezone športnih plezalk.


5.10.2022

Rokomet in hokej

V sredinem večeru na Valu 202 bosta v ospredju ligi prvakov, rokometna z domačo tekmo Celja proti Nantesu in hokejska s tekmo Olimpije proti Zugu.


29.9.2022

Hokej

Prvi hokejski derbi sezone je ponudil tudi prvo letošnjo lovoriko. Po finalu slovenskega hokejskega pokala med Jesenicami in Olimpijo utrinek v jutranji športni zgodbi ponuja Marko Pangerc.


26.9.2022

Nogomet in kolesarstvo

Slovenska nogometna reprezentanca zaokrožuje prvi jesenski sklop tekem v ligi narodov na Švedskem, kolesarji pa so končali svetovno prvenstvo v Avstraliji.


19.9.2022

Košarka in nogomet

V dopoldanskih športnih minutah ponudimo odzive po finalu evropskega prvenstva v košarki in ponudimo komentar kroga v prvi slovenski nogometni ligi.


12.9.2022

Tenis in alpsko smučanje

V Portorožu se začenja teniški turnir svetovne serije za teniške igralke, alpski smučarji pa so zaokrožili zgoščeni del priprav.


11.9.2022

Odbojka in košarka

V Katowicah se končuje svetovno prvenstvo v odbojki, v Berlinu končuje osmina finala evropskega prvenstva.


9.9.2022

Odbojka in atletika

V popoldanskem Navalu na šport se posvetimo svetovnemu prvenstvu v odbojki. Najboljše štiri reprezentance so že v Katowicah, kjer se bo za kolajno merila tudi Slovenija. V zagrebu pa sezono končujejo najboljši slovenski atleti.


28.8.2022

Odbojka in košarka

Dopoldanske športne minute so uvod v pestro popoldne s tekmo kavalifikacij za svetovno prvenstvo v košarki in derbijem dneva na svetovnem prvenstvu v odbojki, kjer bo Slovenija zvečer igrala s Francijo.


22.8.2022

Naval na šport ob 17:45

V popoldanskih športnih minutah bodo v ospredju priprave, organizatorjev in odbojkarjev na domače svetovno prvenstvo.


20.8.2022

Naval na šport ob 17:45

V popoldanskem Navalu na šport se preselimo v Maribor ob tekmi slovenskih odbojkarjev v pripravah na domače svetovno prvenstvo in Muenchen ob predzadnjem dnevu evropskih prvenstev.


14.8.2022

Evropsko prvenstvo v plavanju

Zanimivosti, analize, družbeni vidiki športnega dogajanja.


Več epizod
Domov V živo Podkasti Spored Kontakt