Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Športni program

Marko Pangerc

71 prispevkov


Novinar, voditelj, reporter. Član športne redakcije. Ker mi je vedno vroče, prisegam na hladnejše delovno okolje, dvorano Tivoli in Podmežaklo. Poleti pa zgolj zamenjam agregatno stanje vode za kajakaške proge. V studiu me dobite od ponedeljka do nedelje, ker v športu prostih dni enostavno ni!


19.9.2022

Košarka in nogomet

V dopoldanskih športnih minutah ponudimo odzive po finalu evropskega prvenstva v košarki in ponudimo komentar kroga v prvi slovenski nogometni ligi.


12.9.2022

Tenis in alpsko smučanje

V Portorožu se začenja teniški turnir svetovne serije za teniške igralke, alpski smučarji pa so zaokrožili zgoščeni del priprav.


11.9.2022

Odbojka in košarka

V Katowicah se končuje svetovno prvenstvo v odbojki, v Berlinu končuje osmina finala evropskega prvenstva.


9.9.2022

Odbojka in atletika

V popoldanskem Navalu na šport se posvetimo svetovnemu prvenstvu v odbojki. Najboljše štiri reprezentance so že v Katowicah, kjer se bo za kolajno merila tudi Slovenija. V zagrebu pa sezono končujejo najboljši slovenski atleti.


28.8.2022

Odbojka in košarka

Dopoldanske športne minute so uvod v pestro popoldne s tekmo kavalifikacij za svetovno prvenstvo v košarki in derbijem dneva na svetovnem prvenstvu v odbojki, kjer bo Slovenija zvečer igrala s Francijo.


22.8.2022

Naval na šport ob 17:45

V popoldanskih športnih minutah bodo v ospredju priprave, organizatorjev in odbojkarjev na domače svetovno prvenstvo.


20.8.2022

Naval na šport ob 17:45

V popoldanskem Navalu na šport se preselimo v Maribor ob tekmi slovenskih odbojkarjev v pripravah na domače svetovno prvenstvo in Muenchen ob predzadnjem dnevu evropskih prvenstev.


14.8.2022

Evropsko prvenstvo v plavanju

Zanimivosti, analize, družbeni vidiki športnega dogajanja.


5.8.2022

Naval na šport ob 17:45

Naslednji teden se bo v Münchnu začelo veliko evropsko prvenstvo, ki bo na enem kraju, v Olimpijskem parku, predstavilo kar devet športnih panog. V našem petkovem popoldanskem Navalu predstavljamo priprave telovadcev in športnih plezalcev na izzive na Bavarskem.


3.8.2022

30 let od prvih olimpijskih medalj za Slovenijo

V veslaškem centru na Bledu so zaznamovali obletnico od prvih olimpijskih medalj za Slovenijo, ki so jih v Barceloni leta 1992 osvojili blejski veslači.


27.7.2022

Anže Kopitar

Pogovor z najboljšim slovenskim hokejistom, članom ekipe Los Angeles Kings.


15.7.2022

Naval na šport ob 09:15

V dopoldanskih športnih minutah se preselimo v Francijo, kjer so kolesarji zaokrožili najtežje alpske etape in ponudimo odzive po kvalifikacijskih tekmah slovenskih nogometnih klubov v konferenčni ligi.


8.7.2022

Naval na šport ob 09:15

Odbojkarji zaokrožujejo prve tri dni tekmovanj v Gdansku s tekmo proti Iranu, kolesarje na dirki po Franciji čaka prvi ciljni vzpon, v dopoldanskih športnih minutah pa ujamete tudi odzive po kvalifikacijskih tekmah za nogometno konferenčno ligo Olimpije in Mure.


3.7.2022

Anže Kopitar: "Lansko sezono je ekipa naredila en velik korak naprej."

Start v novo sezono bo prihodnji konec tedna z izborom igralcev, ki ga gosti Quebec. Med kandidati v širšem krogu naj bi bila tudi dva Slovenca. To sta napadalec Marcel Mahkovec in branilec Maks Perčič, ki sicer igrata v Nemčiji oziroma na Finskem. V polnem zamahu so tudi menjave na hokejski tržnici. Los Angeles je angažiral Švicarja Kevina Fiala. Krilni igralec bo mesto v napadu bržkone našel ob Anžetu Kopitarju. Tradicionalna hokejska akademija na Bledu je znova privabila številne mlade igralce in tudi nekatere starejše. Poletni meseci bodo za kapetana Los Angelesa nekoliko drugačni. Tradicionalni dobrodelni golf turnir ne bo izpeljan, razlog je tudi predčasna Kopitarjeva vrnitev v Kalifornijo ob deseti obletnici prvega izmed dveh naslovov v prejšnjem desetletju. Zbrala se bo torej generacija igralcev in vseh, ki so sodelovali pri naslovu z letnico 2012.


26.6.2022

Luka Božič drugi, Benjamin Savšek tretji v Tacnu

V Tacnu so med slalomisti na divjih vodah na koncu nastopili še kanuisti. Zmagal je Slovak Alexander Slafkovsky, drugo mesto je osvojil Slovenec Luka Božič, tretji pa je bil Benjamin Savšek.


22.6.2022

Naval na šport ob 17:45

Popoldanske športne minute ponujajo osvežitev v bazenu svetovnega prvenstva v plavanju v Budimpešti in napovedi domačega svetovnega prvenstva za rokometašice do 20 let.


14.6.2022

Naval na šport ob 09:15

V dopoldanskih športnih minutah se bomo posvetili slalomistom na divjih vodah, ki v novi sezoni začenjajo tekme nove olimpijske discipline, ekstremnega slaloma.


10.6.2022

Naval na šport ob 17:45

Popoldanske športne minute bodo namenjene kolesarstvu in zaključku šeste etape dirke po Dauphineji ter tekmi svetovnega pokala v slalomu na divjih vodah v Paragi.


2.6.2022

Naval na šport ob 09:15

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo nogometni ligi narodov, ki jo Slovenija začenja z domačo tekmo proti Švedski, odbojkarski srebrni evropski ligi in tekmi med Portugalsko in Slovenijo ter začetku odprtega prvenstva ZDA v golfu.


29.5.2022

Benjamin Savšek že četrtič evropski prvak

Ljubljančan se je vpisal med največje kanuistične legende v slalomu na divjih vodah, saj je v Liptovskem Mikulašu znova osvojil naziv evropskega prvaka. Dodal je torej izjemnemu nizu rezultatov, ko je zlato osvojil tudi že na olimpijskih igrah in svetovnem prvenstvu.


Več epizod
Domov V živo Podkasti Spored Kontakt