Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Športni program

Luka Petrič

335 prispevkov


Športni novinar, reporter in voditelj oddaj Športna sobota, Nedeljsko športno popoldne in V sredo. Pokriva nogomet, tenis in judo. Poročal je z zadnjih treh velikih nogometnih tekmovanj v Nemčiji, Avstriji in Švici ter Južni Afriki.


1.6.2023

Tenis

V jutranjih športnih minutah se posvetimo vrhuncu teniške sezone na peščeni podlagi, Odprtemu prvenstvu Francije v Parizu.


28.5.2023

Kolesarstvo

S parado šampionov v Rimu se bo sklenila 106. kolesarska dirka po Italiji. V jutranjih športnih minutah se posvetimo utrinkom s sobotne vožnje na čas, ki se je končala na Svetih Višarjah in odločala o končnem zmagovalcu.


27.5.2023

Tour 202: Ko se je Primožu snela veriga, se je snel z verige, pravi Čerin

Kakšen razplet Gira, kakšna predzadnja etapa, kakšna zmaga! Še sneta veriga ni ustavila slovenskega šampiona. Pred več tisoč slovenskimi navijači, v morju slovenskih zastav je dosegel enega največjih uspehov v svoji bogati karieri in tako dopolnil slovenski komplet zmag na vseh največjih tritedenskih dirkah.


25.5.2023

Tour 202: Je 30 sekund mogoče nadoknaditi v soboto? Gorazd Štangelj: Da

Športni direktor ekipe Bahrain Victorious je gost kolesarskega podkasta Vala 202. Pravi, da je logistični zalogaj sobotne vožnje na čas izjemno zahteven, ni zahteven le ekstremen klanec, ki ima v uvodnih petih kilometrih povprečen naklon več kot 15 odstotkov, na nekaterih mestih pa celo 22 odstotkov.


22.5.2023

Tour 202: Roglič vseskozi v odlični formi, pravi Džalo, Thomas pa kot dizel

Končno je tu zadnji teden Gira. Zahtevne gorske preizkušnje in sobotna vožnja na čas bodo določile končnega zmagovalca. Glavna favorita še vedno ločita le dve sekundi.


21.5.2023

Albert Riera: Zdaj razumem jezo navijačev

Trener Olimpije je v Sloveniji osvojil vse, kar se je osvojiti dalo, a kljub temu odhaja. V obsežnem intervjuju za nogometni podkast Vala 202 pove, da so imeli vodilni povsem drugačen pogled na delovanje kluba, zato niso našli skupnega jezika in Špancu sploh niso ponudili podaljšanja pogodbe.


18.5.2023

Tour 202: Jan Polanc pravi, da se bo zdaj začel pravi Giro

Nora dirka po Italiji tudi letos upravičuje svoj sloves. Gost podkasta upa, da so težave z vremenom mimo, da bosta zdaj v ospredju kolesarjenje in boj najboljših v skupnem seštevku.


16.5.2023

Nogomet

Na slavnostni prireditvi Sindikata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije so podelili nagrade najboljšim nogometašem in trenerjem letošnje sezone državnega prvenstva.


15.5.2023

Tour 202: Mezgec zdaj še bolj optimističen o Rogličevih možnostih za zmago

Po desetih kilometrih drugega kronometra letošnjega Gira se je zdelo, da bo Belgijec krepko povečal prednost pred slovenskim adutom za skupno zmago. A slabe pol ure zatem razlika ni zrasla, ampak se je zmanjšala.


11.5.2023

Tour 202: Tratnik si želi z Rogličem na Vuelto

Idrijčan pravi, da je bil izjemno pripravljen pred svojim nesojenim vrhuncem sezone, pred Girom, a žalosten zapustil Italijo po trku z avtomobilom dan pred začetkom dirke. Doživel je kaskadersko nesrečo. Štiri metre je letel po zraku in se zabil v drevo.


8.5.2023

Kolesarstvo in rokomet

V dopoldanskih športnih minutah podrobneje o kolesarski dirki po Italiji, ki se v uvodnem tednu odvija na jugu Apeninskega polotoka in končanem rokometnem pokalu Slovenije.


7.5.2023

Nenogometotvorni finale

Olimpija ima dvojno krono. Zagotovila si jo je v finalu pokala, ki je ponudil nogomet za pozabo, a veliko drame.


4.5.2023

Tour 202: Remco pred Girom pod večjim pritiskom kot Primož

Gost kolesarskega podkasta Tour 202 Jani Brajkovič meni, da je Remco Evenepoel pod velikim pritiskom pred uvodno tritedensko dirko sezone. Svetovni prvak veliko pritiska prevzema nase, veliko pa ga pride tudi od zunaj, od navijačev in navsezadnje od belgijske javnosti.


25.4.2023

Tour 202: Če bo celjenje tako hitro kot regeneracija, bo kmalu na kolesu

Poškodba Tadeja Pogačarja je glavna tema podkasta. Kako se je zgodil padec, kako se kolesar vrača po poškodbi zapestja, koliko lahko sploh trenira in kaj to pomeni za Pogačarjeve priprave na Tour?


16.4.2023

Svit Sešlar: Za takšne trenutke živimo

Olimpija je prvak. Na najboljši možen način je potrdila naslov. Na domačem igrišču je premagala večnega tekmeca.


16.4.2023

Epski preobrat za ducat najboljših

Slovenski teniški igralki Tamara Zidanšek in Kaja Juvan sta z epskim preobratom Slovenijo popeljali na sklepni turnir najboljših 12 reprezentanc na svetu. Tekmica Romunija je v Kopru dobila začetna dvoboja, Slovenija pa se je naslednji dan vrnila v igro s posamičnima zmagama današnjih junakinj. Slovenija bo tako novembra nastopila na finalnem turnirju pokala Billie Jean King. Pred dvema desetletjema je že spadala med svetovno elito, letos se mednjo vrača. Dvoboj dvojic je bil v soboto zaradi dežja prekinjen, za zaključek konca tedna pa je po teniškem igrišču namesto dežja tekel šampanjec.


16.4.2023

Tenis

Slovenska ženska teniška reprezentanca je poskrbela za enega izmed športnih vrhuncev tega konca tedna. V dvoboju z Romunijo je ta konec tedna lovila uvrstitev med dvanajst najboljših reprezentanc sveta.


14.4.2023

Tenis

Slovenska ženska teniška reprezentanca v zadnjem delu kvalifikacij za sklepni turnir pokala Billie Jean King gosti Romunijo. Generaciji igralk, ki ima izjemno priložnost uvrstiti se med dvanajst najboljših reprezentanc sveta, se posvetimo v jutranji športni zgodbi.


11.4.2023

Darko Milanič: Pripravljen sem na nov izziv

Gost je najuspešnejši klubski trener v samostojni Sloveniji in nekdanji kapetan reprezentance. Primorec pravi, da je po nekajmesečnem oddihu pripravljen prevzeti nov klub.


6.4.2023

Tour 202: Toliko je dosegel, a Pogačar še vedno napreduje

Kolesarska sezona je v polnem teku, slovenski uspehi se vrstijo drug za drugim, pred kolesarji in navijači je še ena kockasta klasika.


Več epizod
Domov V živo Podkasti Spored Kontakt