Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Športni program

Jure Jeromen

88 prispevkov


Novinar. Lahko ga slišite poročati o gimnastiki.


2.9.2022

Slalom na divjih vodah in športno plezanje

V popoldanskih športnih minutah bosta v ospredju še dva športna vrhunca prihajajočega konca tedna, ki bosta sicer v senci evropskega prvenstva v košarki in svetovnega v odbojki zanesljivo prinesla tudi slovensko navdušenje. Plezalci so na tekmi svetovnega pokala v Kopru, slalomisti na divjih vodah pa sezono končujejo v Španiji.


27.8.2022

Odbojka, slalom na divjih vodah in atletika

V dopoldanskem Navalu na šport ponudimo odzive po uvodni tekmi slovenskih odbojkarjev na svetovnem prvenstvu in zanimivosti enega zadnjih atletskih mitingov diamantne lige v letošnji sezoni.


18.8.2022

Naval na šport ob 17:45

V popoldanskih športnih minutah se preselimo v Muenchen na evropska prvenstva, ki znova ponujajo izzive slovenskim športnikom in napovemo pester nogometni večer.


7.7.2022

Supanje, potapljanje in veslanje

Znova je čas za miganje. Po nasvetih za obiskovanje gora vas tokrat vabimo na in v vodo. V novi oddaji Rekreacija nekoliko bolje spoznavamo tri športe, ki lahko lepo popestrijo poletne dni. Nina Smole in Jure Jeromen se preizkušata v aktivnostih, ki so v osnovi dokaj preproste. Za nekaj praktičnih nasvetov so se jima pridružili še gostje, ki svoja področje resnično dobro obvladajo.


30.6.2022

Pot v gore

V tokratni oddaji rekreacije se podajamo v naravo. Natančneje v gore, ki so iz leta v leto bolj priljubljen način preživljanja prostega časa, pri tem pa zaradi vneme večkrat pozabimo tudi na najpomembnejšo zadevo – varnost! Jure Jeromen in Nina Smole s strokovnjaki ugotavljata, kako se v gorah primerno vesti, katere poti so primerne za začetnike in kdaj smo pripravljeni na najzahtevnejše vzpone.


19.6.2022

Športna gimnastika

Koper gosti svetovni pokal v športni gimnastiki, generalko slovenskih telovadcev pred vrhunci sezone. Utrinek z domače tekme svetovnega pokala ujamete v nedeljskem jutru.


12.6.2022

Maraton Franja

Največja kolesarska športno rekreativna prireditev pri nas maraton Franja znova združuje privržence kolesarskega športa po slovenskih cestah. Utrinek ob začetku kolesarskega vrveža ponudimo v jutranji športni zgodbi.


4.6.2022

Naval na šport ob 09:15

V dopoldanskih športnih minutah povzamemo polfinalna dvoboja na odprtem teniškem prvenstvu Francije in postrežemo z zanimivostmi z odprtega prvenstva ZDA v golfu.


26.5.2022

Vadba predšolskih otrok

V tokratni seriji rekreativnih oddaj smo svojo pozornost usmerili v skupine, ki so večkrat, tudi nehote, nekoliko zapostavljene. Tokratno oddajo posvečamo najmlajšim. Jure Jeromen in Nina Smole sta raziskovala, katera vadba je najprimernejša za predšolske otroke in kako jih najlažje zmotiviramo, da se nam pridružijo pri športnih aktivnostih.


25.5.2022

Naval na šport ob 17:45

V popoldanskih športnih minutah napovemo finale državnega prvenstva v košarki in povzamemo zanimivosti po rednem delu hokejskega svetovnega prvenstva.


21.5.2022

Maraton treh src

V jutru poskrbimo za ogrevanje pred najstarejšim slovenskim maratonom v Radencih.


19.5.2022

Rekreacija: Invalidi

V tokratni seriji rekreativnih oddaj smo svojo pozornost usmerili v skupine, ki so večkrat, tudi nehote, zapostavljene. Prejšnjo oddajo namenili srednješolcem, tokrat se posvečamo tako mladostnikom in odraslim. Jure Jeromen in Nina Smole sta iskala možnosti rekreacije med invalidi ter s pomočjo vrhunskega športnika poizvedovala kako se po nesreči vključiti v proces športne vadbe.


12.5.2022

Rekreacija: Dijaki

V prvem delu spomladanske serije oddaj o rekreaciji, ki bo namenjena gibanju odraslih, malčkov, invalidov in mladostnikov, bodo na vrsti srednješolci. Ti so po mnenju stroke populacija, ki je koronsko obdobje najbolje preživela. Nina in Jure bosta v prvem delu pojasnila, zakaj je tako in kako resen je ta premik navzdol, pa tudi, da ni vse samo slabo.


7.5.2022

64. Pohod - Pot ob žici 2022

Pohod Pot ob žici je ena največjih športno-rekreativnih prireditev pri nas. 64. Pohod - Pot ob žici 2022 sta spremljala tudi Luka Skarlovnik in Jure Jeromen.


6.5.2022

Naval na šport ob 17:45

V popoldanskih športnih minutah se bomo preselili v Tivolsko dvorano pred tekmo Slovenije in Madžarske na hokejskem svetovnem prvenstvu. Ujeli boste tudi novice o Primožu Rogliču, ki se pred višinskimi pripravami v Španiji na vrhunec sezone, dirko po Franciji, pripravlja v Sloveniji.


22.4.2022

Naval na šport ob 17:45

V popoldanskih športnih minutah se posvetimo svetovnim prvenstvoma v reliju in formuli 1. Vozniki relija so na nam najbližjem prizorišču na Hrvaškem, vozniki formule 1 pa v Imoli. Slovenska reprezentanca v judu pa se pripravlja na bližajoče se evropsko prvenstvo.


8.4.2022

Naval na šport ob 17:45

Slovenski ženski reprezentanci v hokeju na ledu in nogometu sta odigrali pomembni mednarodni tekmi. Hokejistke prvo v tretjem kakovostnem razredu svetovnega hokeja, nogometašice sedmo v kvalifikacijah za nastop na svetovnem prvenstvu. Odzivom dodamo še aktualne novice s kolesarske dirke po Baskiji.


5.3.2022

Naval na šport ob 09:15

V dopoldanskem Navalu na šport prepletemo aktualne zimske teme in ponudimo odzive po prvem dnevu tekem Davisovega pokala, Slovenija gostuje v Čilu.


16.2.2022

Vrhunci dneva: Jakov Fak že zaključil z olimpijskimi nastopi, tekaška dvojca obstala v polfinalu

Smučarski tekačici Anamarija Lampič in Eva Urevc se nista prebili v finale ekipnega sprinta v klasični tehniki, Jakov Fak zaradi slabše pripravljenosti ne bo nastopil na tekmi s skupinskim startom. V Vrhuncih dneva o pogledu Uroša Velepca na rusko-ukrajinski spor, pa tudi o ruski ženski prevladi v umetnostnem drsanju. Znova vam bomo ponudili tudi tri posebne olimpijske trenutke.


Več epizod
Domov V živo Podkasti Spored Kontakt