Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Športni program

Jože Pepevnik

144 prispevkov12.5.2024

Nogometni derbi

V Ljudskem vrtu sta se sinoči v predzadnjem kolu nogometnega prvenstva pomerila Maribor in Olimpija. Ob prevladi Celja v letošnji sezoni je večnima tekmecema ostal boj za 2. mesto.


25.3.2024

Mariborčanke dvajsetič osvojile pokal

Tretji polčas je tokrat povsem v znamenju odbojke. Včeraj sta bila na finalnem dnevu slovenskega pokala v Kopru v ospredju tudi mariborska odbojkarska kolektiva. Ob lokalnem zmagoslavju odbojkaric Nove KBM Branik in srebrni kolajni odbojkarjev I-vent Maribora smo prisluhnili kar trem mariborskim glavnim trenerjem, ki so sinoči vodili svoje ekipe na sklepnem dejanju pokala. Pred mikrofon jih je ujel Jože Pepevnik.


27.2.2024

Nogometno prvenstvo

S tekmo med Bravom in Koprom se je sklenil 23. krog domačega nogometnega prvenstva, v katerem si je spodrsljaj privoščilo Celje. Vodilno moštvo lige bo v prihodnjem krogu gostovalo v Ljubljani, kjer bi lahko Olimpija z zmago izdatno popestrila boj za naslov državnih prvakov.


19.2.2024

Državno prvenstvo v nogometu

V 21. krogu nogometnega prvenstva je vodilna trojica klubov igrala v gosteh. Celjani po odigranem krogu ostajajo na vrhu lestvice in nič ne kaže, da bi jim lahko kdo otežil pot do novega naslova prvakov.


29.1.2024

Smulčarski skoki in deskanje na snegu

Tokratni Tretji polčas je bil zimsko obarvan. Vzhodni del Slovenije je v zadnjih dneh gostil dva športna dogodka v okviru svetovnih pokalov zimskih športov. Kaj se je dogajalo na Rogli in Ljubnem ob Savinji ter kako pomembno so takšni dogodki za štajerski šport?


26.1.2024

Deskanje na snegu

Karavana deskarjev na snegu se je ustavila pri nas na Rogli, kjer so se najboljši na progi Jasa pomerili v paralelnem veleslalomu. Za slovenske predstavnike je bila domača tekma vrhunec letošnje sezone.


22.1.2024

Radovan Gačič, trener odbojkarjev ljubljanskega ACH Volleyja

Gost današnjega Tretjega polčasa je bil trener odbojkarjev ljubljanskega ACH Volleyja Radovan Gačič. 48-letni Mariborčan, ki ga je odbojkarska kariera popeljala po svetu, je bil izbran za najboljšega slovenskega trenerja moških ekip v letu 2023, v pogovoru z Jožetom Pepevnikom pa je razmišljal o razmerjih moči v slovenski odbojki, realnosti mariborske oz. štajerske odbojke ter igralcih in trenerjih s tukajšnjega območja.


8.1.2024

60. Zlata lisica

Po končani jubilejni 60. izvedbi, ki je bila tudi letos v Kranjski Gori, se v športni zgodbi sprašujemo o prihodnosti tekmovanja in možnostih, da se spet vrne na Pohorje.


6.1.2024

Nekdanje zlate lisičke: Mateja Svet, Nataša Bokal in Tina Maze

Na Valu 202 smo vseskozi v dobri družbi vrhunskih športnic in športnikov. Tokrat so pred naše mikrofone stopile slovenske zmagovalke tekem za Zlato lisico: Mateja Svet, Nataša Bokal in Tina Maze. Urška Horvat je zaradi zdravstvenih težav druženje na 60. Zlati lisici izpustila. Foto: MMC RTV SLO/T. O., Mateja Svet na Zlati lisici 2024


22.11.2023

Žoga je okrogla: Nemčija, prihajamo!

Slovenska nogometna reprezentanca se je četrtič uvrstila na veliko tekmovanje. Uvrstitev na EP 2024 je v nabito polnih Stožicah potrdila z zmago nad Kazahstanom. To je na največjem slovenskem stadionu spremljala tudi ekipa nogometnega podkasta Žoga je okrogla z voditeljem Luko Petričem na čelu, ki je z gostom Denisom Šmetom razglabljala o ključnih igralcih na odločilni tekmi, izpolnitvi otroških sanj vratarja Jana Oblaka, zmagovitem zadetku Benjamina Verbiča in na podlagi izkušenj s svetovnega prvenstva leta 2006 ugotavljala, da bo v Nemčiji prihodnje leto izjemno navijaško vzdušje.


20.11.2023

Slovenija na Evru 2024

Tretji polčas je tokrat nogometni, posvečen seveda nogometni reprezentanci Slovenije, ki potrebuje za potrditev udeležbe na Evropskem prvenstvu 2024 v Nemčiji le še točko.


13.11.2023

Nogometni reprezentanci na pot

V naslednjih dneh se bodo končale kvalifikacije za evropsko nogometno prvenstvo. Popoldne se bo zbrala slovenska reprezentanca. V ponedeljkovem športnem utrinku ujamete pregled stanja slovenskih reprezentantov v njihovih klubih.


6.11.2023

Mitja Robar o slovenskem hokeju

Mitja Robar je nekdanji odlični hokejist in eden od ne tako maloštevilnih Štajercev, ki so pustili pečat v slovenski hokejski reprezentanci. Izbrani vrsti, tao članski kot tisti do 20 let, se je Robar v teh dneh znova pridružil, tokrat v vlogi pomočnika selektorja. O novi vlogi, delu s slovenskimi hokejisti in realnosti našega hokeja na ledu se je z Mitjo Robarjem pogovarjal Jože Pepevnik.


31.10.2023

Nogomet

V Parizu so na tradicionalni prireditvi Zlata žoga sinoči podelili najprestižnejše nagrade najboljšim nogometašem in nogometašicam pretekle sezone. Nagrajencem in predvsem naslednikoma Karima Benzemaja in Alexie Putellas se posvetimo v jutranji športni zgodbi.


9.10.2023

Alen Šket o olimpijskem kvalifikacijskem turnirju v Tokiu ter vplivu mariborskega odbojkarskega bazena na razvoj članske reprezentance

V današnjem Tretjem polčasu se nam je pridružil Alen Šket, dolgoletni odbojkarski reprezentant, ki je pokomentiral igre slovenske reprezentance na olimpijskem kvalifikacijskem turnirju v Tokiu ter vpliv mariborskega odbojkarskega bazena na razvoj članske reprezentance. V Tretjem polčasu ga je gostil Jože Pepevnik.


6.10.2023

Nogomet

Nogometaši Olimpije so se v konferenčni ligi predstavili domačemu občinstvu. V 2. krogu rednega dela evropskega tekmovanja so gostili moštvo Slovana iz Bratislave.


5.9.2023

Nogomet

Seriji reprezentančnih tekem, košarkarjev in odbojkarjev na svetovnem oziroma evropskem prvenstvu, se priključujejo še nogometaši, ki jih čakata dve pomembni tekmi za želeni preboj na evropsko prvenstvo.


23.8.2023

Odbojka

Pred slovenskimi odbojkaricami je še zadnja tekma predtekmovanja evropskega prvenstva. Ob zaključku prvega dela tekmovanja vam na Valu 202 postrežemo s športno razglednico iz Flandrije.


18.8.2023

Odbojka

Slovenske odbojkarice tretjič sodelujejo na evropskem prvenstvu. Turnir stare celine v Belgiji nocoj začenjajo proti Poljakinjam.


7.8.2023

Košarka

Tretji polčas je tokrat povsem košarkarsko obarvan. Pogledali smo tako na žensko kot moško stran enega od najbolj popularnih športov pri nas.


Več epizod
Domov V živo Podkasti Spored Kontakt