Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Športni program

Jakob Kuhar

10 prispevkov8.4.2024

Tenis in rokomet

Slovenska ženska teniška reprezentanca se pripravlja na finale kvalifikacij za nastop na zaključnem turnirju Billie Jean King. V oddaji ponujamo še pričakovanja slovenskih rokometašic, ki jih po uvrstitvi na evropsko prvenstvo, čakajo še olimpijske kvalifikacije.


20.2.2024

Nogometna liga prvakov in ekipno svetovno prvenstvo v namiznem tenisu

Z nocojšnjima tekmama v Milanu in Eindhovnu se bo začela druga polovica tekem osmine finala nogometne lige prvakov. Vratar Jan Oblak bo z madridskim Atleticom v Milanu skušal presenetiti Inter, vodilno ekipo italijanskega prvenstva. Slovenska namiznoteniška reprezentanca, ki na ekipnem svetovnem prvenstvu v Južni Koreji lovi olimpijsko vozovnico, pa se je danes pomerila z Malezijo.


20.1.2024

Zimski svetovni pokali

Smučarske skakalke točke svetovnega pokala še naprej zbirajo na Japonskem, skakalci pa v Zakopanah končujejo poljsko turnejo, po kateri bo sledilo svetovno prvenstvo v poletih. Ob smučarskih skokih se posvetimo še alpskemu smučanju, kajti konec tedna prinaša tekme na najprestižnejšem prizorišču svetovnega pokala, v Kitzbühlu.


30.12.2023

Novoletni turneji v smučarskih skokih in smučarskem teku

Po smučarskih skakalcih prestižno novoletno turnejo, ki predstavlja enega od vrhuncev zime, začenjajo tudi tekmovalke in tekmovalci na tekaških smučeh.


30.12.2023

Novoletni turneji v smučarskih skokih in smučarskem teku

Po smučarskih skakalcih prestižno novoletno turnejo, ki predstavlja enega od vrhuncev zime, začenjajo tudi tekmovalke in tekmovalci na tekaških smučeh.


26.12.2023

Športno plezanje

Med slovenskimi športnimi plezalci in plezalkami ima le Janja Garnbret zagotovljeno vozovnico za Pariz. Naša najboljša tekmovalka s trenerjem Romanom Krajnikom misli že usmerja v največji športni dogodek leta 2024.


28.7.2023

Maribor gosti Olimpijski festival evropske mladine

Tekmovalci med 14. in 18. letom se na največjem dogodku za mlade športnike za kolajne potegujejo v enajstih disciplinah. Polna tekmovališča navijačev, mednarodno vzdušje in profesionalizem potrjujejo status olimpijskega dogodka. To so pomembne stopnice tudi v karieri 138 slovenskih reprezentantov.


4.6.2023

Zlate Olimpijine generacije

Še pred obračunom finala slovenskega košarkarskega prvenstva med Olimpijo in Heliosom je Društvo športnih novinarjev Slovenije v prostorih Stožic sprejelo Košarkarski klub Olimpijo v Hram slovenskih športnih junakov. Ljubljansko moštvo je prvi klub, ki je bil deležen te časti. V družbi slovenskih košarkarskih velikanov, kot so Ivo Daneu, Dušan Verbič, Roman Horvat in Zmago Sagadin, je bil Jakob Kuhar.


18.2.2022

Kje so zdaj? Igor Beribak

Leta 1984 so na domačih olimpijskih igrah v Sarajevu nastopili hokejisti jugoslovanske reprezentance. Med najmlajšimi člani je bil Ljubljančan Igor Beribak, kateremu je najbolj v spominu ostala takratna ekipa Sovjetske Zveze. Kasneje že s Slovenijo se je Igor tudi prvič uvrstil na svetovno prvenstvo elitne divizije, danes pa deluje kot hokejski trener.


11.2.2022

Kje so zdaj? Boštjan Lekan

Med prvimi olimpijci, ki so nastopali pod slovensko zastavo, je bil biatlonec Boštjan Lekan. Ta je na največjem športnem tekmovanju Slovenijo kot tekmovalec zastopal dvakrat, kasneje je bil zraven tudi v drugačni vlogi znotraj reprezentance. V zadnjih letih je pogosto tudi v vlogi strokovnega komentatorja, sodeluje pa tudi s hrvaško biatlonsko reprezentanco.


Domov V živo Podkasti Spored Kontakt