Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Športni program

Franci Pavšer

151 prispevkov


Franci Pavšer je športni novinar. Njegov glas lahko spremljate ob prenosih košarkarskih tekem.


10.9.2023

SP v košarki: Evropski finale, Dončićmanija in karaoke

Nemčija je svetovni prvak v košarki. Po končanem prvenstvu reporterja na terenu v pogovoru podajata vtise in izkušnje s tekmovanja.


7.9.2023

Kanada previsoka ovira

Na svetovnem prvenstvu v košarki so ostale le še tekme za razvrstitev od osmega do prvega mesta. Slovenski košarkarji so v Manili z Luko Dončičem znova poskrbeli za evforijo. Utrip ujamete v jutranji športni zgodbi.


4.9.2023

Košarka

Najboljše košarkarske reprezentance se z Japonske in iz Indonezije selijo na Filipine, kjer bo konec svetovnega prvenstva. Na Valu 202 ujamete še zadnjo razglednico iz Okinawe.


31.8.2023

Pred slovenskimi košarkarji odločilni tekmi

Slovenska reprezentanca je končala predtekmovanje na svetovnem prvenstvu na Japonskem. Pred nadaljevanjem na Okinavi ujamete zanimivosti s košarkarskega vrhunca poletja.


28.8.2023

Vladimer Boisa: Luka Dončić je vedno pretepen, tudi proti Venezueli

Na svetovnem košarkarskem prvenstvu tekma med Gruzijo in Slovenijo predstavlja derbi skupine, ki odloča o najvišjem mestu v prvem delu tekmovanja. Vtis o reprezentanci Gruzije podaja Ljubljančan, ki je v vrhu njihove košarkarske zveze.


27.8.2023

Po uvodni tekmi slovenske košarkarske reprezentance

Svetovno prvenstvo v košarki je v popolnem razmahu. Slovenija je odigrala uvodno tekmo, predstavili so se že vsi zvezdniki prvenstva. Utrinek iz Japonske, v kateri tekme na predtekmovanju igra Slovenija, ujamete v nedeljskem jutru.


26.8.2023

Tudi Japoncem ne gre vse gladko – prvi dan prvenstva zatajil internet za novinarje

Pred prvo tekmo slovenske reprezentance na skupinskem delu svetovnega prvenstva v košarki na Okinavi, smo se pogovarjali s športnim novinarjem Francijem Pavšerjem. Potrdil je, da je Luka Dončič nesporno največji zvezdnik na tem japonskem otoku, omenil nekaj organizacijskih težav in neprilagodljivosti ter diplomatsko napovedal izid prvenstva za domačo reprezentanco.


24.8.2023

Dolgotrajna in naporna pot na Okinavo

Na Okinawi se bo jutri začelo svetovno prvenstvo v košarki. Na Japonsko sta prispela tudi naša poročevalca, Franci Pavšer in Marko Polak, ki se še privajata na časovno razliko in obenem prinašata nekaj utripa z Daljnega vzhoda, kjer sta doživela tudi nepričakovano izstrelitev severnokorejskega satelita.


13.8.2023

Košarka

Slovenska košarkarska reprezentanca je pred odhodom na svetovno prvenstvo na Japonskem sodelovala na prijateljskem turnirju v Malagi, kjer se je pomerila s Španijo in ZDA. Dvoboja proti zahtevnima tekmecema sta bila najboljši preizkus za ekipo in hkrati opozorilo za zadnje popravke pred začetkom prvenstva na Okinawi.


8.8.2023

Košarka

Za slovensko košarkarsko reprezentanco se priprave na svetovno prvenstvo nadaljujejo brez poškodovanega Vlatka Čančarja, se je pa ekipi pred tekmo s Črno goro pridružil še zadnji s seznama vpoklicanih igralcev, naturalizirani center Mike Tobey.


3.8.2023

Košarka

Slovenska košarkarska reprezentanca se pripravlja na nastop na svetovnem prvenstvu. Tekmovalni ritem na prijateljskih tekmah stopnjuje proti najboljšim ekipam sveta. Včeraj se je v Stožicah pomerila z Grčijo, s katero se bo vnovič še v Atenah, pred odhodom na Japonsko pa se bodo Luka Dončić in soigralci pomerili še s svetovnimi prvaki Španci in olimpijskimi prvaki Američani.


18.6.2023

Slalom na divjih vodah

Tekma za svetovni pokal v slalomu na divjih vodah se bo na brzicah v Tacnu končala s kajakaškim krosom.


14.6.2023

Če dedek ne bi imel meningitisa, ne bi imeli uspešne kanuistične družine Hočevar

Pred začetkom tekme svetovnega pokala kajakašev in kanuistov v Tacnu gostimo tri generacije kanuistov družine Hočevar, ki so bili uspešni ali pa so še vedno v mednarodni konkurenci.


15.6.2023

Slalom na divjih vodah

V športni zgodbi se posvetimo najuspešnejši rodbini kanuistov pri nas, družini Hočevar, ki na olimpijskih igrah nastopa že od leta 1972.


14.6.2023

Pogovor z družino Hočevar

Pred tekmovanji v Tacnu pogovor s kajakaši in kanuisti družine Hočevar različnih generacij.


7.6.2023

Košarka

Z zanimivostmi z odločilne polfinalne tekme med Olimpijo in Partizanom se posvetimo analizi dvoboja in sezone jadranske košarkarske lige.


3.6.2023

Slalom na divjih vodah

Letošnja sezona svetovnega pokala v slalomu na divjih vodah se začenja v Augsburgu v Nemčiji, kjer izkušeno slovensko reprezentanco dopolnjuje mlajša generacija kajakašev in kanuistov.


31.5.2023

Košarka

Slovenski državni prvaki, košarkarji Olimpije, se v polfinalni seriji jadranske lige merijo z beograjskim Partizanom. Nasprotnik je redni del tekmovanja končal na vrhu lestvice regionalnega tekmovanja in s predstavami navduševal tudi v Evroligi.


22.5.2023

Košarka

S turnirjem najboljše četverice se je v Kaunasu končala sezona najelitnejšega košarkarskega klubskega tekmovanja na stari celini. V jutranjih športnih minutah se posvetimo razpletu in zmagovalcih evrolige.


15.4.2023

Košarka

V Domžalah sta znana finalista sklepnega turnirja druge jadranske lige. Zmagovalec se bo neposredno uvrstil med elito v regiji. Je čas za vnovično vpostavitev ravnovesja slovenskih klubov, ki so v zadnjih sezonah izgubili največ? Odgovor v jutranji športni zgodbi.


Več epizod
Domov V živo Podkasti Spored Kontakt