Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Športni program

Dare Rupar

202 prispevkov27.5.2023

Kolesarstvo

Kolesarska dirka se bliža koncu in odločitvi o zmagovalcu. Trojček gorskih etap v Alpah se bo zkončal z vožnjo na čas v bližini slovenske meje, in sicer s ciljem na Svete Višarje.


20.5.2023

Kolesarstvo

S prvo gorsko etapo v Alpah, ki se je končala v švicarskem smučarskem središču Crans Montani, se je za osrednje favorite na kolesarski dirki po Italiji začel boj za končno zmago.


11.5.2023

Judo

Na svetovnem prvenstvu v judu je slovenska odprava v Katarju z nastopom nekdanje svetovne podprvakinje Andreje Leški porabila svojega zadnjega aduta za najvišja mesta. Dobro leto pred začetkom olimpijskih iger v Parizu se posvetimo svetovnemu vrhu in stanju slovenskega juda.


30.4.2023

Spidvej

Z VN Hrvaške se je začela sezona svetovnega prvenstva spidvejistov, na katerem Slovenija že nekaj let nima svojega rednega predstavnika. Je pa povabilo prirediteljev še drugo leto zapovrstjo prejel Matej Žagar, najuspešnejši slovenski spidvejist, in na uvodni dirki sezone vnovič poskrbel za nekaj slovenskega pridiha.


28.4.2023

Košarka

S finalno serijo med Celjankami in Kranjčankami se končuje državno prvenstvo košarkaric. Celjanke, ki lovijo že 19. naslov državnih prvakinj, imajo v svojih vrstah nekaj izvrstnih posameznic, ki bodo na junijskem domačem evropskem prvenstvu oblekle tudi reprezentančni dres.


12.4.2023

Nika Barič ni nikoli omenila, da je reprezentanca brez Grgića ne zanima

Zaradi spornega zapisa na družabnih omrežjih je slovenska ženska košarkarska reprezentanca dobra dva meseca pred domačim evropskim prvenstvom ostala brez Nike Barič, ene izmed svojih ključnih igralk. Trboveljčanka je v slovenski košarki prisotna že več kot desetletje in pol. Selektor Dzordzis Dikeulakos se je ob objavah na družabnih omrežjih, kjer se je ikona slovenske ženske košarke na dveh fotografijah iz bližnje preteklosti znašla v družbi prejšnjega selektorja Damirja Grgića, odločil, da je ne bo vabil na zbor reprezentance čez dober mesec.


8.4.2023

Hokej na ledu

Še vedno nepopolna slovenska hokejska reprezentanca, brez igralcev iz nemškega prvenstva, je z zmago nad Avstrijo v sosedskem derbiju dobro začela priprave na svetovno prvenstvo elitne divizije, ki ga bosta maja gostili Latvija in Finska. Pred odhodom na sever Evrope prihodnji mesec bo Slovenija igrala še devet prijateljskih tekem, prihodnji dve proti Poljski.


31.3.2023

Smučarski skoki

Sezona svetovnega pokala v smučarskih skokih se tradicionalno končuje s poleti v Planici. Utrinke s prizorišča po prvih treningih in kvalifikacijah bomo ponudili v jutranji športni zgodbi.


25.3.2023

Nordijsko smučanje

V Lahtiju se končuje letošnja sezona svetovnega pokala smučarskih tekačev in skakalk. O uspešnosti slovenskega tabora pred zaključkom sezone več v današnji jutranji športni zgodbi.


18.3.2023

Kolesarstvo

Kolesarska dirka med Milanom in San Remom je prva spomladanska klasika. Lani se je na vrh zavihtel Matej Mohorič, ki bo skušal obraniti naslov, med tekmeci pa je tudi prvi kolesar sveta Tadej Pogačar.


12.3.2023

Ko se Tadej Pogačar pojavi na startnem seznamu, praviloma tudi zmaga

Tadej Pogačar ima za pasom novo lovoriko, ki doslej še ni krasila sobe, kjer zbira zmagovalne pokale. Dirka med Parizom in Nico ima več kot osem desetletij tradicije.


12.3.2023

Kolesarstvo

Razplet dveh enotedenskih kolesarskih dirk po Franciji in Italiji ponuja prvi slovenski kolesarski vrhunec sezone. Na dirki med Parizom in Nico je v boju za zmago Tadej Pogačar, na dirki med Tirenskim in Jadranskim morjem pa Primož Roglič. Kolesarski utrinek ujamete v jutranji športni zgodbi.


6.3.2023

Planica

Končano je nordijsko svetovno prvenstvo v Planici. Vtise po enem največjih športnih tekmovanj strnemo v jutranji športni zgodbi.


2.3.2023

Bronasto odličje podeljeno slovenski mešani ekipi

Na svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju so slovenski športniki v Planici prejeli prve kolajne. Jutranji utrinek iz Planice ujamete v športni zgodbi.


24.2.2023

Po prvem tekmovalnem dnevu

Prvi tekmovalni dan je v Planici postregel s sprintersko kraljico in kraljem in ponudil razplet skakalne tekme skakalk. Kako je dan s prvimi končnimi odločitvami začrtal smernice prvenstvu, v jutranji športni zgodbi razmišlja Dare Rupar.


5.2.2023

Smučarski teki

Zadnja postaja svetovnega pokala smučarskih tekačev pred svetovnim prvenstvom v Planici je Dobiaco, kjer se postavljajo temelji za vrhunec sezone. Kakšni so temelji slovenske reprezentance, izveste v športni zgodbi.


28.1.2023

Smučarski poleti

Prvi poleti v letošnji sezoni svetovnega pokala smučarskih skakalcev so na Kulmu. Vtise s prizorišča ujamete v jutranji športni razglednici.


4.1.2023

Anže Lanišek in Robert Hrgota

V športno pogovorni oddaji gostimo ta hip najbolj vročega slovenskega skakalca in njegovega trenerja. V sredo pogovor z Bergisla z Anžetom Laniškom in Robertom Hrgoto.


29.12.2022

Smučarski skoki

Smučarske skakalke so začele drugo silvestersko turnejo. Prvo na dveh prizoriščih, po zgledu fantov s štirimi tekmamki ob prehodu v novo koledarsko leto. Zanimivosti ujamete v jutranji športni zgodbi.


22.10.2022

Športno plezanje

V jutru na Valu 202 v športni zgodbi zaokrožimo sezono svetovnega pokala športnih plezalcev in plezalk.


Več epizod
Domov V živo Podkasti Spored Kontakt