Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Športni program

Dare Rupar

181 prispevkov18.9.2022

Tenis in kolesarstvo

V dopoldanskih športnih minutah ponudimo zanimivosti s teniškega turnirja v Portorožu in odzive po prvih dirkah svetovnega prvenstva v kolesarstvu.


18.9.2022

Kolesarstvo

V Avstraliji se je začelo svetovno prvenstvo v kolesarstvu, v jutranji športni zgodbi ujamete zanimivosti uvodnega dne tekmovanj.


9.9.2022

Kolesarstvo

Kolesarska dirka po Španiji se je prelevila v zadnji del, ki ponuja zanimiv boj za zmago žal brez Primoža Rogliča. Utrinek za zdanje tritedenske dirke v sezoni ujamete v jutranji športni zgodbi.


31.8.2022

Vaterpolo in košarka

V popoldanskih športnih minutah se posvetimo zadnjim pripravam na začetek evropskega prvenstva v košarki in odzivom po drugi, odločilni tekmi vaterpolistov za napredovanje v drugi del tekmovanja.


22.8.2022

Evropska prvenstva

Ob koncu evropskih prvenstev v Muenchnu ponudimo utrinek iz Bavarske prestolnice.


7.8.2022

Naval na šport ob 09:15

Slovenski košarkarji so v Celju odigrali drugo pripravljalno tekmo pred evropskim prvenstvom. Po uspehu z Nizozemci so bili tokrat nasproti Črnogorci, ki na evropski lestvici merijo višje od »tulipanov«. Slovenija je tudi to tekmo odigrala brez svojih najboljših igralcev. Poletna velika nagrada v smučarskih skokih se je z juga Poljske preselila pod Alpe, slovenske skakalke pa so še naprej vrh v ženskih skokih. Ta nedelja že lahko prinese nov naslov svetovnega prvaka v motokrosu za Tima Gajserja.


22.7.2022

Naval na šport ob 09:15

Kolesarji so na dirki po Franciji opravili še zadnji ciljni vzpon, kakšna so razmerja moči in možnosti za razplet dirke, izveste v dopoldanskem Navalu na šport, kjer ujamete tudi odzive po tekmah nogometnih kvalifikacij za konferenčno ligo.


19.7.2022

Naval na šport ob 17:45

Pred svetovnim prvenstvom v odbojki, ki ga bo gostila Ljubljana so organizatorji predstavili novosti in sporočili, da so v prodaji vstopnice za enega največjih športnih dogodkov v Sloveniji. Preselimo se tudi na francoske ceste kjer so se začele etape v Pirenejih, kjer Tadej Pogačar lovi še tretjo zmago na največji dirki.


25.6.2022

Gorsko kolesarstvo

Na Pohorju so ta konec tedna zbrtani najboljši evropski gorski kolesarji. Hribi nad Mariborom so že vrsto let raj za gorske kolesarje, v zadnjih letih so uspeli premostiti tudi organizacijske ovire ne samo za tekmovalni ampak tudi rekreativni del ponudbe.


22.6.2022

Naval na šport ob 09:15

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo svetovnemu prvenstvu v plavanju in predstavitvi kolesarske biografije o Mateju Mohoriču.


28.5.2022

Kolesarska dirka po Italiji

V jutranji športni zgodbi se pomudimo pri kolesarski dirki po Italiji, ki je znova zavila na slovenske ceste.


11.5.2022

Naval na šport ob 09:15

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo finalu državnega prvenstva za košarkarice in finalni tekmi slovenskega nogometnega pokala.


8.5.2022

Pogovor z Matjažem Rakovcem

Dve leti je Slovenija čakala na nov turnir svetovnega prvenstva skupine B, ki se danes z novim uspehom slovenske reprezentance in povratkom med svetovno elito končuje v Hali Tivoli. Slovenska reprezentanca si je priborila deseti nastop med najboljšimi, obenem pa se je v tem tednu znova porodila želja po organizaciji Svetovnega prvenstva skupine A. Slovenija bo v ta izziv ugriznila skupaj z Madžarsko. Kandidatura je že na sedežu Mednarodne hokejske zveze, po petkovem uspehu hokejistov pa je Dare Rupar k pogovoru povabil tudi predsednika slovenske zveze Matjaža Rakovca, ki je vedno izžareval ogromno optimizma in dobesedno vsaka njegova napoved se je tudi uresničila. Če se bo ta, da bomo v Sloveniji po letu 1966 prvič na delu videli najboljše hokejiste na svetu pa bomo izvedeli čez slabe tri tedne ob kongresu Mednarodne zveze v času letošnjega svetovnega prvenstva elite, ki se v petek začenja v Helsinkih in Tampereju na Finskem.


8.5.2022

Naval na šport ob 09:15

V dopoldanskih športnih minutah ob aktualnih temah prepletemo konec tekme svetovnega pokala v športnem plezanju in napovemo dirko svetovnega prvenstva v motokrosu.


1.5.2022

Junakinja 71. evropskega prvenstva v judu Anka Pogačnik

Za slovenski tabor je 71. evropsko prvenstvo v judu, ki ga gosti Sofija že končano. Edino zmago danes je vpisala novinka na prvenstvih Urška Torkar, junakinja tokratne slovenske odprave pa je kar malo presenetljivo izkušena Anka Pogačnik, ki je včeraj prišla do prve posamične medalje na velikih tekmah.


30.4.2022

Judo

Judoisti in judoistke se na prvem vrhuncu sezone merijo v Sofiji, v kateri je na sporedu evropsko prvenstvo. Zanimivosti in utrinke ujamete v jutranji športni zgodbi s prizorišča.


24.4.2022

Naslednji konec tedna evropsko prvenstvo v judu v Sofiji

Najboljši judoisti na stari celini se bodo konec naslednjega tedna prvič po olimpijskem nastopu zbrali na velikem tekmovanju. Tudi turnirjev svetovnega pokala je bilo v zadnjem obdobju občutno manj kot pred covidnim zaprtjem športa. V Sofijo bo odpotovalo devet Slovencev, žal pa bo tudi veliko naših odličnih borcev ostalo doma. Pred prvenstvom v Bolgariji več Dare Rupar.


21.4.2022

Naval na šport ob 09:15

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo polfinalu domačega nogometnega pokala, kolesarskim klasikam v Belgiji in finalu odbojkarskega državnega prvenstva. Za moškimi je prva tekma, pred ženskami četrta morda že odločilna v Mariboru.


17.4.2022

Pogovor z Urošem Zormanom

Slovenskih rokometašev v začetku naslednjega leta po štirih letih znova ne bo na svetovnem prvenstvu. V zaključnem delu kvalifikacij je bila tokrat uspešnejša Srbija, občutek pa je, da slabo obdobje slovenskega rokometa zdaj traja že od lanskega marca, ko je reprezentanca zelo klavrno odigrala zadnje kvalifikacije za olimpijski turnir. Januarja na evropskem prvenstvu si je Slovenija privoščila še en spodrsljaj, izgubila je mesto nosilke v zadnjem delu kvalifikacij za svetovno prvenstvo. Po zadnjem spodrsljaju na Madžarskem je slovensko vrsto prevzel njen nekdanji kapetan Uroš Zorman, ki je po sinočnji tekmi Daretu Ruparju najprej razodel nekaj pogledov na dogajanje v Kragujevcu.


14.4.2022

Naval na šport ob 17:45

Popoldanske športne minute bodo minile v znamenju evropske ženske košarke in teniškega pokala reprezentanc, kjer se Sloveniji nasmiha preboj v svetovno ligo.


Več epizod
Domov V živo Podkasti Spored Kontakt