Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Vodstvo Vala 202

Boštjan Reberšak

216 prispevkov


Novinar, športni reporter; specializiran za področji odbojke in smučarskih skokov, s katerih prenaša dogodke na terenih in pripravlja novice v športnih oddajah. Nekdanji aktivni športnik, ki se navdušuje ob adrenalinu.


26.11.2023

Začetek svetovnih pokalov v nordijskih disciplinah

S tekmami na severu Finske se je razmahnila sezona športnih tekmovanj na snegu. Po alpskih smučarjih so sezono začeli še smučarski skakalci in tekači ter tekmovalci v nordijski kombinaciji. V športni zgodbi se osredinimo na pričakovanja in cilje v slovenski reprezentanci.


24.11.2023

Začetek odbojkarske lige prvakov

S tekmami prvega kroga so se začeli boji v odbojkarski ligi prvakov. Ljubljanski ACH Volley je novo sezono elitnega tekmovanja začel na zahtevnem gostovanju pri italijanskem prvaku Trentinu.


15.11.2023

Odbojka

Kamniške odbojkarice so odigrale prvo domačo tekmo lige prvakinj, v Kamniku pa je ta hip precej bolj vroče v moški kot v ženski zasedbi.


6.11.2023

Odbojka

Konec meseca prinaša začetek odbojkarske lige prvakov s slovenskima kluboma v moški in ženski reprezentanci. V Ljubljano bodo pripotovali tudi nekateri slovenski reprezentanti v tujih klubih. Boštjan Reberšak pa si je tokrat v Italiji, deželi odbojke, ogledal slovensko obarvan derbi za vrh lestvice med tamkajšnjima velikanoma Verono in Trentinom.


23.10.2023

Ljubljanski maraton

Pretekli konec tedna so naše glavno mesto preplavili tekači vseh starosti, ki so sodelovali na najbolj množičnem rekreativnem dogodku pri nas, na že 27. Ljubljanskem maratonu.


12.10.2023

Rokov zvočni dnevnik

Za slovenskimi odbojkarji je ena najdaljših sezon, s tremi pomembnimi tekmovanji. Na evropskem prvenstvu so osvojili tretje mesto, ligo narodov in olimpijske kvalifikacije pa končali po porazih z Japonci. Zaradi visoke uvrstitve na svetovni lestvici, trenutno so sedmi, ohranjajo dobre možnosti za uvrstitev na olimpijski turnir. Anja Hlača Ferjančič in Boštjan Reberšak sta odbojkarje spremljala med petmesečno reprezentančno akcijo, Rok Možič pa je tisti, ki je ubesedil “dolgo reprezentačno poletje.” To je njegov zvočni dnevnik.


9.10.2023

Odbojka

V Tokiu so se končale olimpijske kvalifikacije v odbojki, s katerimi se je končala dolga sezona za slovensko reprezentanco, ki je uspešno nastopala še v ligi narodov in na evropskem prvenstvu.


30.9.2023

Odbojka

Slovenski odbojkarji lovijo zgodovinsko uvrstitev na olimpijske igre. Lov za eno izmed dveh vozovnic v Pariz, ki sta na voljo na kvalifikacijskem turnirju v Tokiu, so začeli proti Tuniziji.


23.9.2023

Slovenski dan športa

Redna telesna dejavnost je del vsakdanjika velikega števila ljudi. Slovenci pa smo športni narod, kar potrjujejo naši vrhunski tekmovalci in tekmovalke. To je prepoznala tudi država, ki je leta 2020 današnji dan razglasila za dan slovenskega športa.


17.9.2023

EP v odbojki: Povezanost ekipe lahko nadomesti njene pomankljivosti

Kapetan slovenske odbojkarske reprezentance Tine Urnaut in organizator igre Dejan Vinčić sta po osvojeni bronasti medalji na evropskem prvenstvu sedla pred naš mikrofon. Vedno rada govorita o odbojki in svoji igri, manj o čustvih. Tokrat tudi o njih. In o tem, kako nepredvidljive situacije iz človeka in ekipe potegnejo tisto najboljše, na koncu prav to prinaša največje uspehe.


17.9.2023

Odbojka

V Rimu se je končalo evropsko prvenstvo v odbojki, na katerem je slovenska moška reprezentanca vnovič potrdila, da sodi med najboljše ekipe na stari celini.


16.9.2023

EP v odbojki: Padli olimpijski prvaki, Slovenci bronasti!

Slovenski odbojkarji so prvič evropsko prvenstvo končali z zmago in osvojili tretje mesto. Po zmagi nad aktualnimi olimpijskimi prvaki Francozi, Slovenci z velikimi nasmeški zapuščajo Rim. V pogovoru z Anjo Hlača Ferjančič in Boštjanom Reberšakom o veselju, naporu in teži bronaste medalje govorita v slovensko zastavo ovita libero Jani Kovačič in sprejemalec Klemen Čebulj, pozneje se pridružita še kapetan Tine Urnaut in bloker Jan Kozamernik.


15.9.2023

Odbojka

V Rimu se z boji za odličja končuje evropsko prvenstvo v odbojki. Slovenska moška reprezentanca je v zadnjih letih ena najuspešnejših ekip na turnirjih stare celine. Boje za kolajne je zgrešila le na prvenstvu leta 2017.


11.9.2023

EP v odbojki: V Rim na dobro pašto in po kolajno

Slovenija je v polfinalu evropskega prvenstva. Na zadnji tekmi v Varni je še drugič premagala Ukrajino. Cilj ostaja prvenstvo zapustiti neporažen.


9.9.2023

EP v odbojki: Mi smo v službi zaradi igralcev in se od njih učimo

Slovenski odbojkarji so še petič zapored med osmimi najboljšimi evropskimi reprezentancami. Za četrtfinale so v Varni s 3:2 v nizih premagali Turke.


3.9.2023

EP v odbojki: Vse najboljše, kapetan

Po treh slovenskih zmagah na treh tekmah evropskega prvenstva govorimo tudi o odbojkarskem koledarju in nadaljevanju prvenstva, kjer Slovenci upajo še na šest zmag.


2.9.2023

Po tekmi odbojkarjev s Finsko

Slovenski odbojkarji so odigrali drugo tekmo skupinskega dela evropskega prvenstva. V Varni so trenutno izstopajoča reprezentanca na poti do želenega prvega mesta v skupini.


1.9.2023

EP v odbojki: Najvišjega slovenskega odbojkarja prerasla le cipresa

Slovenski odbojkarji so še drugič zmagali na evropskem prvenstvu. S 3:0 so premagali Finsko in so v Varni še edina reprezentanca s polnim izkupičkom.


30.8.2023

EP v odbojki: Slovenci povsem brez pritožb

Slovenski odbojkarji so prepričljivo začeli evropsko prvenstvo v Varni. Na prvi tekmi so s 3:1 v nizih premagali Ukrajino. Še posebej so blesteli v drugem delu dvoboja, ko so se dokončno otresli bremena začetka tekmovanja.


18.7.2023

Odbojka

V Gdansku bo v tem tednu finalni turnir odbojkarske lige narodov. O koncu vrhunca letošnjega odbojkarskega poletja v svetovnem merilu podrobneje v jutranji športni zgodbi.


Več epizod
Domov V živo Podkasti Spored Kontakt