Andrej Karoli

Andrej Karoli - Glasbeni urednik in voditelj

Tikabilen, na cesti se vedno drži desno, v etru ga rado zanese. Valuje ob sredah zjutraj in petkih zgodaj popoldan. Rad komunicira s komunikativnimi, strpen tudi do nestrpnih. Misli samo tiste misli, ki jih seveda ne bi smel, najraje @andrejkaroli.

Eric Clapton Unplugged

Leta 1992 je Eric Clapton posnel akustični koncert MTV Unplugged, za katerega najprej ni želel, da postane album. S takratnim menedžerjem sta celo stavila 100 dolarjev, da se ne bo prodajal

Tuji predlogi za Popevko tedna

Glasuj na spletu do 14.30, dodaj klica na 01 475 2 202 pod 14.30. Glasovanje za popevki tedna lahko prinese primerno količino snega.

Domači predlogi za Popevko tedna

Glasuj na spletu do 14.30, dodaj klica na 01 475 2 202 pod 14.30. Glasovanje za popevki tedna lahko prinese primerno količino snega.

Bo! in Dermot Kennedy

Vrteli se bosta dvakrat na dan do naslednjega petka

Vse najboljše, Jimmy Page!

Ustanovni član rockovske zasedbe Led Zeppelin, kitarist, tekstopisec in producent Jimmy Page se je rodil pred ... 75 leti! Še vedno velja za enega najbolj prodornih kitaristov vseh časov.

Največkrat predvajane skladbe na Valu 202 v 2018

Andrej Karoli analizira statistiko največkrat predvajanih skladb na Valu 202 v preteklem letu. Največkrat predvajana tuja skladba je šele na 27. mestu skupnega seznama!

Batista Cadillac in Hozier ft. Mavis Staples

Izbrali ste novi popevki tedna, ki se bosta vrteli dvakrat na dan do prihodnjega petka

Obletnice albumov – Baby One More Time – Britney Spears

Britney Jean Spears, danes 37 letna ameriška glasbenica, tehnično gledano sopranistka, je po debitantskem izdala še osem albumov, še vedno aktualnega pred dobrima dvema letoma. […]

MRFY in Morrissey

Izbrali ste novi popevki tedna, ki se bosta vrteli dvakrat na dan do naslednjega petka

S04E03 Maraaya & Jazzilaz in Okustični

Pri Mihi in Andreju so zapeli Here For You in (You Make Me Feel Like) A Natural Woman