Petek
8:45

Antikviz

Ne najpomembnejša, vsekakor pa zanimiva dejstva za zvedave poslušalce, ki morajo med petimi trditvami izbrati napačno.

Čevlji

Ne najpomembnejša, vsekakor pa zanimiva dejstva za zvedave poslušalce, ki morajo izmed petih trditev izbrati napačno. Tokrat o čevljih.
AntiKviz_1280x720 px

Hokej na ledu

Ne najpomembnejša, vsekakor pa zanimiva dejstva za zvedave poslušalce, ki morajo izmed petih trditev izbrati napačno. Tokrat smo se posvetili slavni igri s pakom na ledeni ploskvi.
AntiKviz_1280x720 px

Knjige

Ne najpomembnejša, vsekakor pa zanimiva dejstva za zvedave poslušalce, ki morajo izmed petih trditev izbrati napačno. Tokrat o knjigah
AntiKviz_1280x720 px

Velika noč

Ne najpomembnejša, vsekakor pa zanimiva dejstva za zvedave poslušalce, ki morajo izmed petih trditev izbrati napačno. Tokrat v duhu največjega krščanskega praznika.
AntiKviz_1280x720 px

Romi

Ne najpomembnejša, vsekakor pa zanimiva dejstva za zvedave poslušalce, ki morajo izmed petih trditev izbrati napačno. Ob svetovnem dnevu Romov sledijo trditve, povezane s to etnično skupino

Klavir

Ne najpomembnejša, vsekakor pa zanimiva dejstva za zvedave poslušalce, ki morajo izmed petih trditev izbrati napačno. Tokrat o klavirju.
AntiKviz_1280x720 px

Voda

Ne najpomembnejša, vsekakor pa zanimiva dejstva za zvedave poslušalce, ki morajo izmed petih trditev izbrati napačno. Tokrat o vodi.
AntiKviz_1280x720 px

Nafta

Ne najpomembnejša, vsekakor pa zanimiva dejstva za zvedave poslušalce, ki morajo izmed petih trditev izbrati napačno. Tokrat o nafti oziroma črnem zlatu
AntiKviz_1280x720 px

Spanje

Ne najpomembnejša, vsekakor pa zanimiva dejstva za zvedave poslušalce, ki morajo izmed petih trditev izbrati napačno. Tokrat zanimivosti o spanju.
AntiKviz_1280x720 px

Ukrajina

Ne najpomembnejša, vsekakor pa zanimiva dejstva za zvedave poslušalce, ki morajo izmed petih trditev izbrati napačno. Tokrat o Ukrajini.