V nogometnem podkastu Vala 202 je bil tokrat v ospredju finale lige prvakov, v katerem je Real Madrid za svoj 14. naslov evropskega prvaka premagal Liverpool. O tem, zakaj Real Madrid ne izgublja v finalih in zakaj je Carlo Ancelotti najuspešnejši trener v zgodovini lige prvakov so se z voditeljem Aljažem Golčerjem pogovarjali Boštjan Janežič, Marko Cirman in Jože Pepevnik. V ospredju je bil tudi začetek Lige narodov, v kateri slovensko reprezentanco čakajo trije zahtevni nasprotniki.

Real Madrid je znova evropski klubski nogometni prvak, zdaj pa bodo v ospredje stopile reprezentance. Slovenijo čakajo trije težki tekmeci v ligi narodov.

V nogometnem podkastu Vala 202 je bil tokrat v ospredju finale lige prvakov, v katerem je Real Madrid za svoj 14. naslov evropskega prvaka premagal Liverpool. O tem, zakaj Real Madrid ne izgublja v finalih in zakaj je Carlo Ancelotti najuspešnejši trener v zgodovini lige prvakov so se z voditeljem Aljažem Golčerjem pogovarjali Boštjan Janežič, Marko Cirman in Jože Pepevnik. V ospredju je bil tudi začetek lige narodov, v kateri slovensko reprezentanco čakajo trije zahtevni nasprotniki.

Aljaž Golčer, Boštjan Janežič, Marko Cirman, Jože Pepevnik