31. državno prvenstvo se je končalo z najbolj pogostim zmagovalcem. 16-ta mariborski naslov pomeni, da so Vijoličasti osvojili več kot polovico vseh. Prepričljivo so zmagali v Murski Soboti. Poskrbeli so za miren zadnji krog in glasno rajanje. Koper je v zadnjem tednu zapravil možnosti, predvsem v ponedeljek, ko je doma izgubil proti Radomljam, na tekmi, na kateri naj bi Mariborčani tekmecem svojih konkurentov plačali za zmago, kar so novi državni prvaki pozneje zanikali. V oddaji lahko slišite izbor najboljše enajsterice prvenstva, pa debato navijača Liverpoola in Madrida pred finalom lige prvakov. Enega skrbi utrujenost moštva, drugega učinkovite prekinitve tekmeca. Šesterica nogometnih novinarjev Radia Slovenija se je zbrala ob okrogli mizi podkasta Žoga je okrogla. To so Boštjan Janežič, Sandi Škvarč, Marko Cirman, Jože Pepevnik, Aljaž Golčer in voditelj Luka Petrič.

Maribor do 16. naslova, soglasno v idealno postavo prvenstva izbran Ognjen Mudrinski, debata navijačev Liverpoola in Real Madrida pred finalom lige prvakov

Enaintrideseto državno prvenstvo se je končalo z najpogostejšim zmagovalcem. Šestnajsti mariborski naslov pomeni, da so vijoličasti osvojili več kot polovico vseh. Prepričljivo so zmagali v Murski Soboti. Poskrbeli so za miren zadnji krog in glasno rajanje. Koper je v zadnjem tednu zapravil možnosti, predvsem v ponedeljek, ko je doma izgubil proti Radomljam, na tekmi, na kateri naj bi Mariborčani tekmecem svojih konkurentov plačali za zmago, kar so novi državni prvaki pozneje zanikali. V oddaji lahko slišite izbor najboljše enajsterice prvenstva, pa debato navijačev Liverpoola in Madrida pred finalom lige prvakov. Prvega skrbi utrujenost moštva, drugega učinkovite prekinitve tekmeca. Šesterica nogometnih novinarjev Radia Slovenija se je zbrala ob okrogli mizi podkasta Žoga je okrogla. To so Boštjan Janežič, Sandi Škvarč, Marko Cirman, Jože Pepevnik, Aljaž Golčer in voditelj Luka Petrič.

Aljaž Golčer, Boštjan Janežič, Luka Petrič, Marko Cirman, Sandi Škvarč, Jože Pepevnik