V nogometnem podkastu Vala 202 so bile tokrat v ospredju reprezentance. Slovenija je v Katarju na prijateljskih tekmah remizirala s Hrvaško in gostiteljem svetovnega prvenstva. Na mundialu znova ne bo Italije, slišali pa boste tudi, kaj se je dogajalo v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo na ostalih celinah ter kaj prinaša zaključek sezone državnega prvenstva. Ob voditelju Aljažu Golčerju sta bila Boštjan Janežič in Jože Pepevnik, iz Dohe pa se je oglasila Mojca Breskvar.

Slovenska reprezentanca je v Katarju remizirala s Hrvaško in gostitljem svetovnega prvenstva. Katar se intenzivno pripravlja na mundial, na katerem pa znova ne bo Italije

V nogometnem podkastu Vala 202 so bile tokrat v ospredju reprezentance. Slovenija je v Katarju na prijateljskih tekmah remizirala s Hrvaško in gostiteljem svetovnega prvenstva. Na mundialu znova ne bo Italije, slišali pa boste tudi, kaj se je dogajalo v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo na drugih celinah ter kaj prinaša konec sezone državnega prvenstva. Ob voditelju Aljažu Golčerju sta bila Boštjan Janežič in Jože Pepevnik, iz Dohe pa se je oglasila Mojca Breskvar.

Aljaž Golčer, Boštjan Janežič, Mojca Breskvar, Jože Pepevnik