Slovenska pravljica v Pekingu se nadaljuje. Bero odličij sta s srebrom in bronom povečala Tim Mastnak in Gloria Kotnik. V oddaji boste slišali kako družina Mastnak, kot deskarska ekipa v malem, na tekme svetovnega pokala potuje z avtodomom. 32-letna Velenjčanka pa je bila dolgo v širšem svetovnem vrhu. Po tem, ko si je vzela dolg premor zaradi materinstva, je bila danes v Pekingu med najboljšimi tremi na tekmi najvišje ravni.

Slovenska pravljica v Pekingu se nadaljuje

Bero odličij sta s srebrom in bronom povečala Tim Mastnak in Gloria Kotnik. V oddaji boste slišali kako družina Mastnak, kot deskarska ekipa v malem, na tekme svetovnega pokala potuje z avtodomom. 32-letna Velenjčanka pa je bila dolgo v širšem svetovnem vrhu. Po tem, ko si je vzela dolg premor zaradi materinstva, je bila danes v Pekingu med najboljšimi tremi na tekmi najvišje ravni.

Na ?? kulturni praznik smo tudi v Pekingu slišali Zdravljico. Najprej smo spremljali podelitev medalj za mešano ekipno tekmo skakalk in skakalcev ?, kasneje sta medalje dobila še ? Gloria Kotnik in ?Tim Mastnak. ? pic.twitter.com/v7JS3olWkJ

— Val 202 (@Val202) February 8, 2022

Marko Polak