Galerija

BT – Metaversal

Bonacatrance kriptika

bt-metaversal-vinyl-nft.8f9e5c6b
foto: Slovenijales

Sloviti ameriški elektronik romunskega rodu BT je svoj štirinajsti album zasnoval kot transcendentno enajstdejanko. Edinstveno razpoloženje, ki sije iz vsake skladbe, nima, kot je bilo to pri BT-ju navada, zasnove, primerljive z vezanim didžejevskim sklopom. Zvoki na Metaversal so stabilno big-beatovski, a prej z retro obrazili, kot pa da bi bili posebej progresivni. Dodanih funky isker je za zaokroženo sladkobno estetsko normo dovolj. BT je vsako skladbo z albuma Metaversal prevedel tudi v kriptiko veriženja blokov in ga naposled tudi kiparsko vizualiziral.

Med BT-jeve sadove se naseli jata raperjev in soul glasbenikov, začenši z 070 Shakom, ki zastopa obe dinamiki. Drill in njegov brat Gir bosta premierno predstavila komad Razred zase. Prav v sklop tega pa lahko posadimo tudi nove komade Kaytranada, Quantica ali Willa Hollanda, Big Seana in producenta Hit-Boya ter najnovejšo uspešnico sydneyjskega funk-house pogona Cosmo’s Midnight.

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družabna omrežja (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikom.

S pritiskom na "v redu" se strinjate z uporabo piškotkov! Več o piškotkih