Galerija

Rick Ross – Richer Than I Ever Been

Zgodovina Miamija na steklenem podstavku

To bo zadnja še lanska. Simbolika naslova je dovolj močna. Pri čemer je vsakokrat, ko se oglasi Rick Ross, treba položaj oceniti z varne razdalje – nikoli krajše, kot je širina bankovca. Prvo ime rapa v južni Floridi na enajstem albumu preganja zgodovinske uroke prestolnice, ki ji samooklicano vlada. Poleg pozdravov Rossovega neformalnega predhodnika Willyja Falcona, ki trdi, da je bil Miami tako rekoč njegova posest, nas delo Richer Than I Ever Been nasmeji še z drugimi samohvalnicami in vsem pripadajočim kičem, kakopak.

Tudi večina preostalega hiphopovskega drobirja, raztresenega po Galeriji, bo še lanska bera. Iz tega zavitka izskočijo Vuki Vuk, Aminé, CJ, Polo G, Blu in Roddy Ricch. To pa še zdaleč ne pomeni, da pridelkov, izdanih v 2022, ne bo na mizi. Nov deep-house bo stregel naš izjemni dvojec Luma, nov album ima ameriški raper Gunna, enako pa velja tudi za japonskega ustvarjalca lahkega housea Soichija Terado.

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družabna omrežja (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikom.

S pritiskom na "v redu" se strinjate z uporabo piškotkov! Več o piškotkih