Živooke

Lépo poješ? Prijavi se na Živooke!

Živooke iščejo tebe, ki rad_a in lepo poješ. Izberi skladbo s seznama in posnami video. Andrej in Miha bosta izbrala le najboljše. Nagrada je edinstvena!

Živooke božič primer2
Miha Šalehar in Andrej Karoli
foto: Val 202

Decembrske Živooke se spet grejo tako kot prvič. Ne bo tekme, bodo pa tisti, ki radi pojejo. Če ste se v zadnjem stavku prepoznali, berite dalje.

Kako se prijaviti?

Andrej in Miha sta pripravila seznam skladb*. Preletite ga in izberite tisto, ki vam je najbolj pri srcu. In ki jo najbolj srčno odpojete. Nekajkrat povadite, nato pa posnamite vsaj 30 sekund videa. Če boste zadovoljni s posnetkom, ga pošljite na zivooke@rtvslo.si in morda bosta Andrej in Miha izbrala prav vas!
Najboljši med najboljšimi bodo za nagrado imeli priložnost nastopiti v najbolj čarobnem delu leta na Valu 202. Od 21. do 23. decembra 2021.

*Seznam skladb:
Let it be - Beatles
In the Summertime – Mungo Jerry
Mini Maxi - Bele vrane
Take me Home, Country Roads – John Denver
Imagine – John Lennon
Trideset let – Oto Pestner
If You Don't Know Me By Now - Harold Melvin & The Blue Notes
You Were Always On My Mind - Gwen McCRae
Pegasto dekle - Arsen Dedič

Ker december je za te stvari!

 

Pogoji sodelovanja: z odddajo prijave potrjujete, da se z napisanim strinjate in da ste seznanjeni z obdelavo osebnih podatkov, ki je podrobno opisana v Obvestilu posamezniku o obdelavi osebnih podatkov in Politiki varstva osebnih podatkov in zasebnosti na RTV Slovenija. Val 202 bo materiale izbrancev (tistih, ki bodo izbrani za nastop na Živookah) uporabil na svojih družabnih omrežjih. Izbrani kandidati oz. kandidatke morajo biti na voljo 20.12. v popoldanskih urah, ter 21., 22., 23.12. v jutranjih urah. Pogoj za vstop v prostore Radia Slovenija je veljaven PCT.