V Poslovnih krivuljah boste spoznali Ireno Žagar, direktorico agencije Cluekit, ki se je v podjetniške vode podala pred štirimi leti. Ko je agencija zrasla, sta se ekipi pridružili tudi njeni sestri. Digitalnemu marketingu pa so se pridružili družbeno odgovorni projekti, med drugimi "igrače za otroke", ki razvija didaktične pripomočke in »podprimo slovenska podjetja,« ki med drugim spodbuja velike organizacije, da bi svoje zaposlene in poslovne partnerje obdarile z lokalnimi, ročno izdelanimi izdelki. Z njo se je pogovarjala Anja Hlača Ferjančič.

Irena Žagar je direktorica agencije Cluekit, ki se je v podjetniške vode podala pred štirimi leti

V Poslovnih krivuljah spoznavamo Ireno Žagar, direktorico agencije Cluekit, ki se je v podjetniške vode podala pred štirimi leti. Ko je agencija zrasla, sta se ekipi pridružili tudi njeni sestri. Digitalnemu marketingu pa so se pridružili družbeno odgovorni projekti, med drugimi "igrače za otroke", ki razvija didaktične pripomočke, in "podprimo slovenska podjetja", ki med drugim spodbuja velike organizacije, da bi svoje zaposlene in poslovne partnerje obdarile z lokalnimi, ročno izdelanimi izdelki.

"Tukaj je še nekaj priložnosti, da se ozavesti večja podjetja, da razmišljajo širše. Ne samo, da kupijo darila za svoje zaposlene oz. sodelavce, ampak da z nakupom podprejo in razveselijo tudi manjše lokalne proizvajalce in tako opravijo dve dobri deli. Če bi izhajali iz tega mišljenja, bi se več večjih podjetij odločalo za lokalno proizvedena darila."

Anja Hlača Ferjančič