Kiki je 20-letna Laetitia Pohl, ki je svojo prvo avtorsko skladbo s svetom delila letos, ko je s pesmijo Punčka iz papirja nastopila na Slovenski noti 2021. V začetku decembra je izdala novo skladbo Jaz pa ne spim in z njo zmagala na natečaju Hit betona, ki ga za spodbujanje ustvarjalnosti mladih glasbenic in glasbenikov pripravljajo v Javnem zavodu Mladi zmaji v Ljubljani.

Skladba za vse tiste, ki vas muči nespečnost. Mogoče bo koga celo uspavala

Kiki je 20-letna Laetitia Pohl, ki je svojo prvo avtorsko skladbo s svetom delila letos, ko je s pesmijo Punčka iz papirja nastopila na Slovenski noti 2021. Sicer študentka dramaturgije je v začetku decembra izdala novo skladbo Jaz pa ne spim in z njo zmagala na natečaju Hit betona, ki ga za spodbujanje ustvarjalnosti mladih glasbenic in glasbenikov pripravljajo v Javnem zavodu Mladi zmaji v Ljubljani: "Dramaturgija in glasba imata veliko vzporednic, a je faks tudi velika obveznost, po kateri se potem sprostim z glasbo."

"Za skladbo Jaz pa ne spim sem poleg besedila in vokala ob pomoči zvočne tehnologije naredila tudi podlago. Sama produkcija me zelo zanima, bolj mi je všeč kot samo nastopanje, saj ni prisotne treme in drugih zagat. Produciram lahko tudi po šest ur skupaj, koncept, da na tak način sestavljaš svojo idejo do realizacije, mi je zelo všeč. To bi počela tudi za druge izvajalce."

 

Neja Jerant