RH 202

Stanny Abram, Aney F., Mistakes in Netbuse

Neprekinjena mešanica elektronskih novosti domačih in tujih glasbenih ustvarjalcev ter pol ure gostujočega miksa mladega slovenskega producenta in didžeja

netbuse_press1
foto: Netbuse

V tokratni epizodi RH 202 smo premierno zavrteli del dvokomadne izdaje slovenskega producentskega dvojca Mistakes, dva še čisto sveža elektronska zvarka, ki sta ju dostavila Stanny Abram in Aney F., na tujem so se tokrat vrteli Mark Knight, Darius Syrossian, Prospa in številni drugi, v podaljšku pa se je s polurnim miksom predstavil zdaj že redni opremljevalec petkovih večerov, slovenski producent in didžej Netbuse.

01. Voost – Sometimes It Hurts
02. Bruno Be & Kiko Franco – Friday Night (It’s Not Right)
03. Junior Sanchez ft. Dajae – Be With U 2.0 (Dance System Remix)
04. SIDEPIECE – Temptation (Lee Foss Remix)
05. Purple Disco Machine – Dopamine (John Summit Remix)
06. Vintage Culture, FFlora & Meca ft. Tristan Henry – Butterflies (Biscits Remix)
07. George Smeddles x Josh Watts – What You Want
08. Illyus & Barrientos – If You Really Love Somebody
09. TAI & Son Of 8 – In & Out (Earth n Days Remix)
10. Mark Knight & Darius Syrossian ft. Prospect Park – Get This Feeling
11. KC Lights ft. Kye Sones – Hold On
12. Mat.Joe – Homework
13. Cristoph x Artche – Illusions
14. Aney F. – Irrelevant
15. Stanny Abram – Chains Of Fragility
16. Prospa – Bloodshot
17. Mistakes – Mydriasis
18. The Lake – Eisem Boot
19. IAMI (UK) – Lost (Shadow Child Remix)
20. Milky Chance – Colorado (Icarus Remix)

Vitan Laharnar, umetniško Netbuse, je imel prvi stik z instrumentom že pri šestih ali sedmih letih, ko je začel igrati violončelo. Skozi čas, ko je začel oblikovati svoj okus za glasbo, je dobil močno željo po igranju kitare, saj mu je bila takrat zelo všeč punkovska in rokovska scena.
Čez nekaj časa ga je začela zanimati elektronska glasba, kar ga je tudi spodbudilo k ustvarjanju tega žanra, in tako je proti koncu leta 2016 začel projekt Netbuse. Skozi leta je ustvarjal različne žanre, na začetku je še malo raziskoval in iskal svoj slog, nato se je našel v progresivnem houseu. V tem okolju je ustvaril kar nekaj skladb, med katerimi je najbolj ponosen na Miles Away ter All Night. V zadnjem letu je začel eksperimentirati s svojim slogom ter po dolgem času spet v roke prijel kitaro, ki jo je začel tudi uporabljati v svoji glasbi. Tako so nastale skladbe Fusion, Dissonance, Redshift in nazadnje tudi Heavy.

Netbuse · Netbuse - Fusion
Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družabna omrežja (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikom.

S pritiskom na "v redu" se strinjate z uporabo piškotkov! Več o piškotkih